Dünya Uçaklara cinsel ilgi duyan kadın Boeing 737 ile evlenmek istiyor

Uçaklara cinsel ilgi duyan kadın Boeing 737 ile evlenmek istiyor

Paylaş
Uçaklara cinsel ilgi duyan kadın Boeing 737 ile evlenmek istiyor

Almanya Dortmund'da yaşayan genç bir kadın, ilginç takıntısı ile gündemde. 23 yaşındaki Sarah, uçaklara karşı zannettiğinizden daha farklı bir ilgi duyuyor. Öyle ki, genç kadın evindeki uçak maketiyle evlenmek istiyor.

Objelere ilgi duyma rahatsızlığı olan 23 yaşındaki Sarah Rodo, uçaklara resmen aşık! Öyle ki genç kadın, evindeki Boeing 737 model uçak maketini erkek arkadaşı ilan etti ve onunla evlenmek istiyor. Sarah, mümkün olduğunca sık uçağa biniyor ve yolculuk ediyor. Evinde hemen her uçağa ait 50 maket var. 

Haberin Devamı

Ancak Sarah, özellikle Boeing 737 model uçak maketine hayran. Almanya'da cansız nesnelerle evlilik yasal olmasa da Sarah, bir gün Dicki adını verdiği maket uçağı ile evlenmek istiyor. 

Erkeklerle yaşadığı önceki ilişkileri hüsranla sonuçlanan Sarah, 'Uçağımın adı Dicki. Onunla ilgili her şeyi seviyorum ama özellikle yüzü, kanatları ve motoru bana çok seksi geliyor. "Bazıları aşkımı anlamıyor ama arkadaşlarım durumumu çok iyi karşıladılar ve beni cesaretlendirdiler." diyor.

Dortmund'da yaşayan Sarah'nın cansız nesnelere cinsel olarak ilgi duyması, tıp dünyasında Objectum Sexuality, yani Nesneye Duyulan Cinsel İlgi olarak adlandırılıyor. 

Nesneye duyulan cinsel ilgi rahatsızlığı, cansız nesnelere odaklanan cinsel veya duygusal bir ilgidir. Bu hastalığa sahip insanlar, diğer insanlara karşı cinsel veya yakın duygulara ilgi duymaz. 

Haberin Devamı