Dünya Ukrayna'da vekilden meclise el bombalı saldırı!

Ukrayna'da vekilden meclise el bombalı saldırı!

Paylaş
Ukrayna'da vekilden meclise el bombalı saldırı!

Ukrayna'da bir meclis oturumunda içeri giren vekil, meslektaşlarının arasına üç adet el bombası bıraktı. Patlamalar sonrasında yaşanan dehşet ise kameraya yansıdı.

Son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri Ukrayna'ya bağlı Zakarpatya Oblastı'nda meydana geldi. Yerel saatle 11:37'de "102" hattında bulunan milletvekilleri bir köy meclisinin içerisinde rutin olarak yaptıkları bir toplantıya devam ediyordu. Kameranın da kayıtta olduğu gelişmede içeri giren bir başka vekil elindeki üç el bombasıyla kapının önünde durdu, daha sonra bombaların bazılarını yere bıraktı.

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Fünyenin patlamasıyla birlikte mecliste dehşet yaşandı, 1 kişi hayatını kaybederken 26 kişi ağır yaralandı. Bombaları bırakan vekilin de ağır yaralandığını belirten ekipler sağlık çalışanlarının adamı hayatta tutmak için çabaladığını belirtti. Saldırgan eğer hayatta kalırsa tedavisinin ardından sorguya alınacak.

"YAPABİLİR MİYİM"

Kameraya yansıyan görüntülerde ise saldırgan vekilin, bombaları bırakmadan önce "Sizce yapabilir miyim?" dediği duyuldu. İlk önce iki el bombasını çıkartan vekili şaşkınlıkla izleyen meslektaşları daha sonra patlamayla birlikte şoke oldu.