Dünya Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler

Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler

Paylaş
Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler

Peru’nun Ikitu kabilesi, 11 Temmuz’dan bu yana kasabalarını uzaylıların terörize ettiğini söyleyerek güvenlik güçlerinden yardım istedi.

Peru’nun Loreto bölgesinde yaşayan Ikitu kabilesi sakinleri, 11 Temmuz’dan bu yana ‘gri renkli yaratıklar’ tarafından saldırı altında olduklarını iddia ediyor. Uzaylılara benzettikleri yaratıkların en az yedi kez saldırdığını öne sürüyorlar. Kabilenin iddiasına göre saldırılar geceleri yaşanıyor. Bahsi geçen yaratıkların boyu iki metreyi buluyor. Bir metreye kadar yükselip süzülebiliyorlar. Köşeye sıkıştırıldıklarında da kayboluyorlar.

Haberin Devamı

KURŞUN İŞLEMİYOR

Ateş edildiğinde yaralanmadıkları için özel zırhları olduğuna inanılıyor. 15 yaşındaki bir genç kız, boğazından yaralandığı saldırıyı yaratıkların yaptığını söyledi. Bazı kasabalılar uzaylıların yuvarlak ayaklı olduğunu, topuklarından kırmızı ışık çıktığını, gözlerinin sarımtrak olduğunu anlattı. Çocukların korku içinde yaşadığını, annelerinin gece nöbet tuttuğunu söyleyen kabile halkı polisten yardım ve sığınak talep etti. Güvenlik güçleri, kasabada devriye ekiplerini görevlendirdi.