Dünya Ve dünya bir anda daha iyi bir yer oldu

Ve dünya bir anda daha iyi bir yer oldu

Paylaş
Ve dünya bir anda daha iyi bir yer oldu

ABD’de okulun pijama gününe giyecek pijaması olmayan çocuğun halini anlayan servis şoförü, küçük bir iyilikle hem çocuğun hem de insanlığın kahramanı oldu.

ABD’nin Kentucky eyaletine bağlı Lousville’de servis şoförlüğü yapan Larry Farrish (35), bir çocuğa yaptığı iyilikle haberlere konu oldu. Farrish, her sabah aldığı Levi adlı birinci sınıf öğrencisinin ağladığını gördü. “Normalde kocaman bir gülümsemeyle beni beklerdi ama o gün yerde oturuyordu ve kafasına da ceketini geçirmişti” dedi. Neden üzgün olduğunu sorduğunda da Pijama Günü için pijamasının olmadığı yanıtını aldı. Levi serviste arkadaşlarından uzak bir koltuğa oturdu. Farrish, çocukları okula bıraktıktan sonra en yakındaki mağazaya gitti.

Haberin Devamı

VELİLERİN GÖZDESİ

Oradan Levi için iki pijama takımı aldı. Sonra okula gidip Levi’ı çağırttı. Pijamalarla çok mutlu olan Levi hemen birini giydi ve yeniden gülümseyerek arkadaşlarının yanına gitti. Okul yönetimi izin alarak bu hikayeyi sosyal medyada yayınladı. Okulun eski velileri de Farrish’in ne kadar özel biri olduğunu belirten hikayeler paylaştı. Farrish, bir çocuğun kalbine dokunarak yaptığı anlamlı yardımla örnek vatandaş olarak haberlere konu oldu. Farrish, “Yedi yıldır servis şoförüyüm. Onları aldığım andan itibaren benim çocuklarım gibi hissediyorum. Çocuklarla bağ kurabiliyorum” dedi.