Dünya Vegan polisler güvenlik sorunu oldu

Vegan polisler güvenlik sorunu oldu

Paylaş
Vegan polisler güvenlik sorunu oldu

İngiltere’de vegan, pagan ve trans haklarını destekleyen polislerin meslektaşlarının çalışmasını ve suçlularla mücadeleyi zorlaştırdığı açıklandı.

İngiltere'de eski içişleri bakanı Priti Patel'in de doğruladığı bir emniyet raporu yayınlandı. Telegraph gazetesinin yer verdiği rapora göre vegan, pagan ve trans haklarına dair kampanya yürüten 200'den fazla polis ağı tespit edildi.

Haberin Devamı

Bu polislerin, meslektaşlarının olaylara müdahalesi sırasında dikkat dağıttığı ve işlerin yürümesini zorlaştırdığı belirtildi. Hükümete yakın düşünce kuruluşu Policy Exchange tarafından hazırlanan rapor, polislik görevinde bulunanlar için kabul edilebilir siyasi tarafsızlık sınırlarının aşıldığına dikkat çekiyor.

EN KÖTÜ PERFORMANS

Eski bakan Patel de marjinal ağlarda aktif olan polislerin siyaset ve emniyet arasındaki çizgiyi bulanıklaştırdığını, milli güvenlik sorunu yarattığını söylüyor. Ülkedeki emniyet içi personel ağları 2010'dan bu yana yüzde 83 arttı.

'Vegan Ağı'nın yer aldığı Cleveland Emniyeti, 2022'de ülkenin en kötü performansını sergileyen kolluk birimi oldu. West Yorkshire Emniyeti'ndeki 'Yeşil Ağ', politika ve ulusal pagan birliği için lobi faaliyeti yürütüyor. Patel, "Bu personal ağları sıklıkla çizgiyi aşıyor. Bu durum, polislik, halkımız ve demokrasimiz için hiç iyi olmaz" dedi.

Haberin Devamı