Dünya Yamyam anne! Ninni söyleyerek öldürdü, sonrası dehşete düşürdü

Yamyam anne! Ninni söyleyerek öldürdü, sonrası dehşete düşürdü

Paylaş
Yamyam anne! Ninni söyleyerek öldürdü, sonrası dehşete düşürdü

Kenya'da yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü. İki yaşındaki kızını şarkı söyleyip alfabeyi öğretirken bıçaklayan anne, sonraki eylemleriyle kan dondurdu.

Posta.com.tr | Kenya'nın Kitengela kentinde yaşayan 24 yaşındaki anne Olivia Naserian, korkunç bir cinayet ve yamyamlıktan yargılanıyor. Cani annenin kurbanı ise 2 yaşındaki kızı Glory Njeri olmuştu. 

Haberin Devamı

Naserian, küçük kızına ninni söyleyip alfabeyi sayarken eline aldığı bıçaklarla çocuğu defalarca bıçakladı. Bugün mahkemeye çıkarılan cani annenin saldırısını görenler, anlattıklarıyla duyanların tüylerini diken diken etti. 

Yerel haberlere konuşan görgü tanıkları Naserian'ın ninniler söylerken ve alfabeyi okurken çocuğunu birkaç kez bıçakladığına şahit oldu. Naserian bununla da kalmayarak kızının ciğerini ve iç organlarının bir kısmını yemeye başladı. Tüm komşular, bunlar yaşanırken dehşet içinde olayı seyretti. 

Kenya gazetesi The Star, bölgedeki yerel halkın küçük kızın çaresiz çığlıklarını duyduktan sonra, başlangıçta çiftin suçlular tarafından saldırıya uğradığından şüphelenerek hemen yetkilileri uyardığını söyledi.

Haberin Devamı

Komşular, neler olduğunu görmek için ailenin evine koştuktan sonra, anneyi çıplak ve şarkı söyleyerek kızına saldırırken buldular. Komşular küçük kızı kurtarmak için kapıyı kırdı. Ancak içeri girmeyi başardıklarında Naserian bayılmış, küçük Njeri ise çoktan ölmüştü. Olay yerine gelen polis ekipleri anneyi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

Naserian bugün bir Kajiado mahkemesine çıkarıldı. Polisler olayı soruşturmaya devam ederken Naserian'ın 10 gün daha polis nezaretinde tutulmasına karar verildi. Cani anne 8 Mayıs'ta yeniden mahkemeye çıkarılacak. 

KAN DONDURAN SÖZLER

Görgü tanıklarından biri  Kenya gazetesi The Standard'a yaptığı açıklamada annenin cinayet işlerken "Bir daha asla ağlamayacaksın bebeğim. Sonsuza kadar uyuyacaksın. Seni seviyorum kızım" dediğini duyduklarını söyledi. 

Ayrıca bebeğin saldırıya uğrarken duydukları korkunç çığlıkları da hatırladığını ifade etti.

Görgü tanığı, "Biz izlerken kadın bebeğinin ciğerini çıkarıp yedi. Bayılmadan önce bağırsak, kalp ve diğer iç organlarını da çıkardı" dedi. 

Nairobi Wire'a konuşan Naserian'ın teyzesi Gladys Wanjiku, yeğeninin kızına yapılan saldırıdan önce tuhaf davrandığını söyledi. Wanjiku, Naserian'ın son sekiz aydır erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı Kirinyaga'dan yakın zamanda evine döndüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Küçük kızın cesedi cinayetin ardından otopsi için Kitengela Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı araştıran dedektiflerin annenin vahşi saldırısına yol açabilecek bir akıl hastalığı olup olmadığını belirlemeye çalıştıkları açıklandı.