Dünya Yeni Tiktok trendi öğrencileri hastanelik etti: Borg

Yeni Tiktok trendi öğrencileri hastanelik etti: Borg

Paylaş
Yeni Tiktok trendi öğrencileri hastanelik etti: Borg

ABD'deki Massachusetts Üniversitesi'nde düzenlenen partide, sosyal medya platformu TikTok"ta trend olan bir alkol karışımını tüketen öğrenciler, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

ABD'deki Massachusetts Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından düzenlenen parti hastanede bitti. Öğrencilerin sosyal medya platformu TikTok'ta trend olan alkol karışımı “borg tüketimi sonucu zehirlendiği ortaya çıktı. Olay yerine gelen 28 ambulans, aşırı alkolden zehirlenen öğrencileri hastaneye sevk etti.

Haberin Devamı

Amherst İtfaiye Departmanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, zehirlenen öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, reşit olmadan alkol tüketen 2 kişiyi de gözaltına aldı. (İHA)

TİKTOK BORG TRENDİ NEDİR?

Borg, ABD’deki üniversitelerde son zamanlarda sıkça gündeme gelen bir trend ve Çinli sosyal medya platformu TikTok'ta ‘zararı azaltılmış’ içki içme yöntemi vadeden yeni bir moda.

‘Blackout rage gallon’ anlamına gelen BORG, su, votka, kafeinli tatlandırıcı ve elektrolitlerle yapılan alkollü içeceği ifade ediyor.