Dünya Yılbaşı partisinden sonra ortadan kayboldu! Tüyler ürperten not ortaya çıktı: Cesaret, aşk ve azim...

Yılbaşı partisinden sonra ortadan kayboldu! Tüyler ürperten not ortaya çıktı: Cesaret, aşk ve azim...

Paylaş
Yılbaşı partisinden sonra ortadan kayboldu! Tüyler ürperten not ortaya çıktı: Cesaret, aşk ve azim...

ABD'de yaşayan Ana ve Brian Walshe çifti, evlerinde bir yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdi. Oldukça neşeli geçen gecenin ardından sabahın erken saatlerinde için yola çıktığı söylenen 3 çocuk annesi Ana, o günden beri ortadan kayboldu. Tüm şüpheler geçmişi karanlık kocasının üzerine yoğunlaşırken ortaya çıkan Ana'ya ait bir not herkesi şoke etti.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | Ana Ljubicic Kripp, 2008 yılında henüz 25 yaşında iyi eğitimli bir genç kızken Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrinde ileride eşi olacak Brian Walshe ile tanıştı.Ana Ljubicic Kripp, 2008 yılında henüz 25 yaşında iyi eğitimli bir genç kızken Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrinde ileride eşi olacak Brian Walshe ile tanıştı.

Haberin Devamı

HER ŞEY İYİ BAŞLADI AMA...

Ana, o dönemler ABD'nin Massachusetts eyaletinde bulunan bir otelde çalışıyordu. Brian ve Ana, Boston şehrinde birlikte bir hayat kurmaya başladılar. Başlangıçta oldukça mutlu giden evlilik, kısa süre içerisinde toksik bir hal almaya başlamıştı.

Geçtiğimiz mart ayında yeni bir iş teklifi almıştı. Ana'nın bu yeni iş teklifindeki maaş miktarı da oldukça fazlaydı. Ancak bu işi kabul ederse kocası ve çocuklarını bırakarak sık sık şehir dışına seyahat etmesi gerekecekti. Bunlar yaşanırken Ana'nın kocası Brian ise sanat dolandırıcılığından ev hapsinde bulunuyordu.

Brian, eşine gelen bu iş teklifinden hiç memnun değildi ve kabul etmemesini istiyordu. Ancak Ana, eşinin ısrarlarına rağmen hayallerinin peşinden giderek iş teklifini kabul etti.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK YILBAŞI PARTİSİ

2022 yılının son günleri yaklaşırken Walshe ailesi evlerinde bir yılbaşı partisi vermeye karar verdi. 31 Aralık'ta gerçekleşecek parti için pek çok akraba ve arkadaş davet edilmişti. Bu gece yaşanacak vahşetten ise hiçbirinin haberi yoktu.

3 çocuk annesi 39 yaşındaki Ana Walshe, parti gecesi ilerleyen saatlerde iş için başka şehre gitmek üzere havalimanına doğru yola çıktı. Ana hiçbir zaman havalimanına gidememiş, biletini aldığı uçağa hiç binememişti.

4 GÜN SONRA KAYIP İHBARINDA BULUNDU

Genç annenin ortadan kaybolmasından yaklaşık 4 gün sonra kocası Brian, eşinin kaybolduğu ihbarında bulundu.

Ana'nın bu şekilde ailesine haber vermeden yoğun bir şekilde çalıştığı dönemler geçmişte de olmuştu ancak bu sefer her şey daha farklıydı. Polis ekipleri ise bu sebepten Brian'ın günler sonra ihbarda bulunduğunu düşündü.

Brian ile aynı zamanda çalıştığı firma da Ana'nın kayıp olduğunu ve kendisine ulaşamadıklarını duyurdu.

Ana'nın 47 yaşındaki kocası Brian, polislerin gözüne çarpan ilk isimdi. Polislere yanlış bilgi verdiği öne sürülen Brian, halihazırda ev hapsinde bulunduğu için tüm kayıtları incelenmeye başlandı.

KAN DONDURAN İNTERNET GEÇMİŞİ

ABD'li New York Post'un haberine göre Brian'ın, Ana'nın kaybolduğu gün internette '52 kilo bir kadın cesedi nasıl ortadan kaldırılır' tarzı aramalar yaptığı ortaya çıkarken partiden ayrılmadan önce Ana'nın kocasına bıraktığı bir not bulundu.

Haberin Devamı

Bulunan notta şu ifadeler yer alıyordu:

Vay! 2022… Ne yıl! Ve yine de, biz hala buradayız ve birlikteyiz! 2023'ü şimdiye kadarki en iyisi yapalım! Bizler hayatımızın yazarlarıyız… Cesaret, sevgi, azim, şefkat ve neşe. Sevgiyle, Ana.

Şüpheleri üzerine çeken bu not, partinin yapıldığı salonun yemek masasının üzerinde bir içki şişesi ile birlikte bulundu. Partiden beri dokunulmadığı belirlenen şişe, partiye katılan bir aile dostundan gelmişti.

SABAH KALKIP YOLA ÇIKTI

Brian'ın iddiasına göre, eşi Ana, saat sabah 6 civarında uyanıp, iş yüzünden başka şehre gitmek üzere havalimanına doğru yola çıkmıştı. Ancak ulaşılan görüntülerde evin tezgahın üzerinde iki pasaportun durması dikkat çekti.

Ana'nın havalimanına gitmek için nasıl bir yol izlediği bilinmezken, telefonunun sinyalinin 1 Ocak ve 2 Ocak'ta evinin çevresinden alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

EVDE KAN İZLERİ VE BIÇAK BULUNDU

Evin içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, bodrum katında kan izleri ve kırık bir bıçak buldu.

Ana Walshe'nin başına ne geldiği tam olarak bilinmezken ailenin 3 çocuğu da koruma altına alındı.