Dünya Yıldırımdan mucize kurtuluş

Yıldırımdan mucize kurtuluş

Paylaş
Yıldırımdan mucize kurtuluş

ABD’de bir üniversite öğrencisinin üzerine okulun ilk gününde yıldırım isabet etti. Tüm kıyafetlerinin eridiği faciadan gençliği sayesinde kurtuldu!

ABD'de West Florida Üniversitesi'ni kazanan Emma Eggler (18), okulun ilk gününde kampüste yürürken bir anda hava bozdu. Üzerine yıldırım düştü. Aldığı elektrik şokuyla yere çarpan Eggler'ın vücudunda ciddi şekilde yanıklar meydana geldi. Kolundaki Apple akıllı saati patladı. Tüm kıyafetleri eridi. Eggler'ın yardımına çevredekiler yetişti. Eggler, hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, incelediklerinde yıldırımın sağ ayağından isabet edip kalbinin çok yakınından geçtiğini belirledi.

Haberin Devamı

‘DÜŞTÜĞÜM İÇİN UTANDIM’

Genellikle yıldırım çarpmalarında bu sebeple birçok kişi kalp krizinden ölüyor. Ancak Eggler'ın doktorları genç olduğu için kalp krizi yaşamadığını düşünüyor. Göğsünde ve karnında oluşan yanık yaraları için tedavi gören Eggler, "Bir an ayağımın takıldığını ve düştüğümü sandım. Utandım. Ama yerden kalkamayınca bir terslik olduğunu anladım. Konuşamıyor ve hareket edemiyordum" dedi. Doktorları Emma Eggler'a şanslı olduğu için bir piyango bileti almasını tavsiye etti.