Dünya 'Zihnimi kontrol etmeye çalışıyorlar' dedi, 4 kişiyi katletti!

'Zihnimi kontrol etmeye çalışıyorlar' dedi, 4 kişiyi katletti!

Paylaş
'Zihnimi kontrol etmeye çalışıyorlar' dedi, 4 kişiyi katletti!

ABD'de yaşayan Stephen Marlow, komşularının kendisi zihnini kontrol etmeye çalıştığı gerekçesiyle dehşet saçtı. Kendisinin 'hedef bir kişi' olduğunu söyleyen Marlow, 15 ile 82 yaş aralığındaki kurbanlarını gözünü bile kırpmadan öldürdü. Marlow'un söyledikleri ise kan dondurdu.

Posta.com.tr | ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Stephen Marlow, komşuları tarafından oldukça sakin biri olarak tanınıyordu.

Haberin Devamı

Bir gün sosyal medyaya bomba gibi düşen bir videoda Marlow, kendisinin 'hedef bir kişi' olduğunu söylüyordu. Bu, internet aleminde paranoyak sanrılardan muzdarip insanların kullandığı bir terimdi. Bir grup tarafından takip edildiğini ve zihin kontrolüne uğradığını söylüyordu.

Bazıları ise beyinlerine bir mikroçip yerleştirildiğini ve buradan gelen emirlerle kendilerinin yönlendirildiklerini iddia ediyordu.

KOMŞULARI TELEPATİ YOLUYLA SALDIRDI

Marlow'un durumu da bunlardan çok farklı değildi. 'Hedef bir kişi' olduğunu söyleyen Marlow, kendisine saldıran kişilerin komşuları olduğunu iddia etti. Komşuları telepati yoluyla onun beynini yönlendirmeye çalışıyor ancak Marlow buna direnerek sosyal medyasından herkese duyuruyordu.

Haberin Devamı

"Bunu ifşa etmek için ölmeye hazırım" diyen Marlow, "Hedef alınan başka bir kişinin telepatiye karşı savaşmasına yardım edebilirsem, o zaman fedakarlık buna değmiş olacaktır" şeklinde konuşuyordu.

Marlow, bu enteresan düşüncelerinde yalnız değildi. 56 yaşında bir yazılım geliştiricisi de geçtiğimiz dönemde kendisinin mikroçipler aracılığı ile elektronik saldırılara uğradığını söylemişti. 10 gün boyunca gözetim altında tutulan kadın daha sonra serbest bırakıldı.

BENİ ZİYARET EDİP BAKIN

Günümüzdeki mikroçip teknolojisi, her 'hedef alınan kişi'ye yerleştirilerek onları tuzağa düşürecek kadar gelişmemiş olsa da bazı insanlara bunu kanıtlamak oldukça güç. Marlow'un bu düşünceleri onu git gide vahşi bir insan haline getiriyordu.

Marlow, videosunda "Eğer bu saldırıdan hayatta kalırsam lütfen beni hapishanede ziyaret edin ve her zaman tanıdığınız insanla aynı mıyım bir bakın" ifadelerini kullandı.

PEŞ PEŞE CİNAYETLER

Marlow, bu düşünceyle daha fazla yaşayamayacağını anlayıp komşuları 82 yaşındaki Cylde ve 78 yaşındaki Eva Knox çiftinin evine gitti. Kendisini kontrol ettiğini düşündüğü çifte acımadan kurşun yağdıran Marlow'un dehşeti bu kadarla sınırlı kalmayacaktı. Yaşlı çift, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri hemen araştırmalara başladı. Daha yaşlı çiftin cinayeti çözülmemişken bir benzer sahne de 41 yaşındaki Sarah Anderson ve 15 yaşındaki kızı Kayla'nın yaşadığı evde bulundu. Marlow, bu komşularını da kendisini kontrol ettikleri gerekçesiyle öldürmüştü.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, Marlow'un öldürdüğü 4 kişinin hiçbirini kişisel olarak tanımadığını söyledi.