Dünya Zirve Cristiano Ronaldo'nun oldu

Zirve Cristiano Ronaldo'nun oldu

Paylaş
Zirve Cristiano Ronaldo'nun oldu

Cristiano Ronaldo, Instagram'da Kylie Jenner'ı geride bırakarak en çok kazanan isim oldu! Portekizli yıldız, sponsorlu gönderi başına 1.87 milyon Sterlin kazanarak Instagram'da zirveye çıktı.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo (38), sosyal medya platformu Instagram’da paylaşım başına en çok kazanan kişi oldu. Ronaldo’nun sponsorlu tek bir paylaşımının değerinin 1.87 milyon Sterlin olduğu hesaplandı. Bu miktar ile Ronaldo, reklam içerikli paylaşım başına 1.47 milyon Sterlin kazanan kozmetik milyarderi Kylie Jenner’ı (25) tahtından etti. Ronaldo, genellikle LiveScore gibi spor sitelerinin, Therabody gibi sağlıklı yaşam markalarının ve kripto borsalarının reklamlarını alıyor. Üçüncü sırada 1.38 milyon Sterlin ile Arjantinli futbolcu Lionel Messi, 1.35 milyon Sterlin ile şarkıcı Selena Gomez, 1.3 milyon Sterlin ile aktör Dwayne Johnson yer aldı.

Haberin Devamı

İç giyim ve kozmetik milyarderi Kim Kardashian, reklamlı içeriklerden 1.3 milyon Sterlin kazanıyor. Kardeşleri Khloe ve Kendall ise dokuz ve 10'uncu sıralarda yer alıyor. Öte yandan Kardashian'ın iç giyim markası Skims'in marka değerinin 4 milyar dolara eriştiği açıklandı.