Dünya 'Zoraki prenses'

'Zoraki prenses'

Paylaş
'Zoraki prenses'

Monako Prensi Albert’in eşi Prenses Charlene ile resmi görevlerde kendisine eşlik etmesi için yıllık 12 milyon Euro’luk anlaşma yaptığı iddia ediliyor. Prenses, gizemli hastalığını gerekçe gösterip yaklaşık bir yıl saraydan uzaktaydı.

Monako Kraliyet ailesinde sular durulmuyor. Fransız Voici dergisi ve Paris Match dergisinin Belçika baskısındaki iddialara göre, ailede son iki yıldır yaşanan kriz sıradışı bir anlaşmayla çözüldü. Prenses Charlene (44), yaklaşık bir yıl boyunca yalnız bıraktığı eşi Prens Albert’a (64) para karşılığında eşlik etmeyi kabul etti. Prenses, resmi görevlere eksiksiz katılması karşılığında yılda 12 milyon Euro ödeme alacak. Bu, prenslik için kraliyetin ayırdığı yıllık bütçe olan 47 milyon Euro’nun dışında bir ödeme.

Haberin Devamı

GÜLÜMSEMİYOR

Geçen yıl gittiği Güney Afrika’da enfeksiyon geçirdiği için 10 ay kalan Prenses, geçen kasımda Monako’ya döndükten sonra da İsviçre’de bir kliniğe yatmıştı. Gizemli hastalığı hiçbir zaman açıklanmadı.

Prenses, iki ay önce saraya döndü, ancak hiçbir resmi görevde eşine eşlik etmedi. Prenses, son iki haftadır resmi etkinliklerde boy göstermeye başladı. Eski neşesi ve ışıltısını yansıtmayan Prenses’in sadece ikiz çocukları yanındayken gülümsemesi dikkat çekiyor.

GAYRIMEŞRU ÇOCUK

İddiaya göre krizin geçmişi 2020’ye dayanıyor. Zira o yıl Brezilyalı bir kadın Prens’e gayrımeşru çocukları olduğu iddiasıyla dava açmıştı. Kısa süre sonra da Charlene saçlarını punk’çı gibi kazıtarak aykırı bir Prenses imajına bürünmüştü.

Haberin Devamı

Bu davadan kısa süre sonra da saraydan ayrılmış, Güney Afrika’ya gitmişti. Prens, babalık iddiasını reddediyor. Ancak Prens’in iki gayrımeşru çocuğu var. Bu çocuklardan 19 yaşında olan oğlu Afrikalı bir hostesten, 30 yaşındaki kızı da ABD’li bir emlakçıdan.