Türkiye (Son Dakika) E-5 savaş alanına döndü

E-5 savaş alanına döndü

Paylaş
E-5 savaş alanına döndü

Maltepe D-100 Karayolu'nda, makas yapan bir otomobilin çarptığı kamyonet karşı şeride geçerek takla attı. 4 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle karayolu savaş alanına dönerken biri ağır 3 kişi yaralandı

Kaza saat 11.00 sıralarında, D-100 Karayolu Kartal istikameti Büyükyalı Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Havzullah Talay, 34 ZZ 6336 plakalı kamyonetiyle seyir halindeyken, 34 UA 1360 plakalı otomobiliyle aynı yönde makas yaparak ilerleyen Hakkı Yusuf Gülbar, kamyonete arkadan çarptı.

Haberin Devamı

BARİYERLERE ÇARPIP, KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından da karşı şeride geçti. Bu sırada Kadıköy istikametine ilerleyen Seyit Dost yönetimindeki 43 NF 747 plakalı panelvana çarpan kamyonet yan yattı. Kadıköy istikametinde ilerleyen 34 CLP 29 plakalı, Hasan Yiğitgülsün’ün kullandığı kamyonet de kaza yapan araçlara çarptı.

Kaza sonrasında ortalık adeta savaş alanına dönerken kamyonet sürücüsü Havzullah Talay ile panelvanda bulunan Orhan Dost ve Fetih Topçu yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevre emniyeti alarak başka kazaların olması engellemeye çalıştı. Sağlık ekipleri, vatandaşlar tarafından yan yatan kamyonetten çıkarılan Havzullah Talay ile Orhan Dost ve Fetih Topçu’ya ilk müdahaleleri olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza sonrasında D-100 Karayolu’nun her iki yönünde de uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazaya neden olduğu iddia edilen Hakkı Yusuf Gülbar, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

DHA