Eğitim - Kariyer e-Sertifika başvuruları için son tarih 15 Mart

e-Sertifika başvuruları için son tarih 15 Mart

Paylaş
e-Sertifika başvuruları için son tarih 15 Mart

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 2019 bahar döneminde yeni eklenenlerle birlikte sayısı 107’ye çıkan e-sertifika programları için internetten kayıt başvurusu alıyor. Kayıtlar, 15 Mart Cuma günü sona erecek

İhtiyaçlarına cevap verebilecek bir programa katılmak isteyenler, son başvuru tarihi olan 15 Mart’a kadar http://esertifika.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden programlar hakkında detaylı bilgi alarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi'nde yapılan açıklamada, "Çağın koşullarına göre sürekli kendisini yenileyen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, bu kapsamda yeni dönem için e-Sertifika program içeriklerini güncelleyerek ve yeni programları bünyesinde dahil ederek herkesin ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. İşletme Yönetimi, Pazarlama ve Perakendecilik, İletişim, Turizm, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Sağlık, Bakım ve Gelişim Hizmetleri, Edebiyat, Dil Öğrenimi, Din Bilgisi, Web Tasarımı ve Kodlama, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Hobi ve Kişisel Gelişim ve Özel/Protokollü Programlar kategorilerinde yer alan e-Sertifika programları, 2019 bahar döneminde 'Hayatınızda Yeni Bir Kapı Açın' konseptiyle hayata geçiyor.

Haberin Devamı

GÜNCEL İHTİYAÇLARA CEVAP VERİYOR

Dünyadaki değişim ve dönüşümleri yakından takip ederek güncel ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte hazırlanan e-Sertifika programlarında Türkçe derslerin yanı sıra İngilizce dersler de bulunuyor. Osmanlıca ve Arapça öğrenimi için tasarlanmış programlardan, kodlama ve web tasarımına kadar birçok yeni e-Sertifika programıyla ilgili detaylı bilgi için http://esertifika.anadolu.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir" denildi.

İHA