Serhan Sokulgan Ebru Gündeş neden ayrılıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Ebru Gündeş neden ayrılıyor?

Haberin Devamı

Ebru Gündeş'in ayrılık haberleri tüm ana haberlerde manşetten anons edildi. Herkes günlerdir bu konuyu tartışıp duruyor. Benim anlayamadığım bir şey var: Bu ayrılık haberi gerçekten hiç beklenmeyecek bir haber miydi? Bu evliliğin samimiyetini hiç tartışmak dahi istemeyen biri olarak "Öküz öldü, ortaklık bitti" de demek istemiyorum. Reza Zarrab'ın tutuklanmasından ardından Ebru Gündeş iyice depresyona girmiş. Zarrab'a daha evvel ayrılmak istediğini söylediği tarihten çok daha evvel ayrılmak istemiş Ebru. Her seferinde Reza Zarrab'ın ayrılığı reddetmesi üzerine Gündeş hep beklemiş. Ortada bir çocuğun olduğu evlilikte kariyerini bir an evvel düzeltmek isteyen Ebru Gündeş'in bir süre zorla evli kaldığı da söylenenler arasında.

PARİS'TE SONBAHAR

Bazen insana her şey dar ve sıkıcı geliyor. Güzel şeyler yaşasa da bir gidip gelmek iyi geliyor ruhuna. Hiçbir şey yapmadan bile yol almak, sokakları, caddeleri öyle boş boş izlemek iyileştiriyor. Hayat telaşına aldırmadan bastım gittim Paris'e. Sonbahar geldi, donarım derken güneşi tam tepemde gayet sıcak buldum. Hatta son gün tişörtle bile gezdim. Dedim ya öyle caddelerde saatlerce yürüdüm yorulmadan. Çok turistik bir gezi olsa da Şanzelize'de şarap içmek, Sen Nehri'nde âşıkları izlemek, Lafeyette'de mağazalara göz atmak, Ressamlar Tepesi'nde şehri izlemek keyifliydi. Yapraklar alabildiğine kendini sarartıp bırakmıştı tüm caddelere. İlk kez Air France'le uçuş yaptım. Çok bayılmasam da tüm uçuş ekibi çok çalışkandı. Amma velakin Türk Hava Yolları'nın gözünü seveyim.

Derim ki kendinize iyi gelen şeyi, kış gelmeden imkanlarınızı zorlayarak yapmaya çalışın. Yazın bitimi ruh halinizi dengelemek ve kışa daha dik bir ruh haliyle merhaba demek için basıp gidin. Nereye gittiğiniz hiç önemli değil.

SONBAHAR DEPRESYONUNA GİRMEYİN

Yaz bitti bitecek derken çoktan bitti bile. Akşamları hepimiz üşümeye başladık. Üstümüze sonbahar yağmurları tatlı tatlı yağsa da sosyal medyada "Yaz seni çok özledim" cümlesini çok görüyorum. Daha pastırma yazı kapımızı çalmasa da maalesef gerçek yaz bitti gitti. Nasıl olduğunu anladık mı? Bence hayır. Her yazdan çıkarken hepimize bir tuhaf haller olabiliyor. Sonbahar depresyonu diye bir şey gerçekten var. Peki bu tribe girmemek için ne yapmak gerekiyor?

- Şu sıralar olumsuz her şeyden uzak durmak için elinizden geleni yapın.

- Her gün kendinizi zorlayın ve açık havada 45 dakika tempolu yürüyün.

- İş yerinizden çıktıktan sonra hemen eve girmemeye çalışın.

- Melankolik şarkılardan uzak durun. Özellikle enerjisi yüksek şarkılar dinleyin.

- Size sürekli sevgilisi ile problemlerini anlatan, enerji emen arkadaştan kaçın.

- Bol bol davet edildiğiniz doğum günü partilerine ve size uyan aktivitelere katılın.

- Eğlenceli ve sizi güldüren filmler, doğa ve ülke belgeselleri izleyin.

- Sevgilinizle tartışmaya başladığınız an, hemen dışarı çıkın ve yalnız kalın.

- Enerjinizi artıran güzel sebze ve meyve sularını kendi ellerinizle yapıp için.

- Hafta sonu İstanbul'a yakın doğa yerlerini veya hiç görmediğiniz semtleri yürüyerek keşfedin.

BU SESE DİKKAT!

Müzik sektöründe eskisi gibi çok fazla proje çıkmasa da yeni ve farklı isimler kendini ayrıştırabiliyor. O isimlerden bir tanesi de uzun zamandır takip ettiğim Firuze. Kısa zamanda sesi ile kalbimi titreten ve yorumunu sevdiğim bir isim oldu kendisi. Uzun zamandır İzmir'deki ve İstanbul'daki birçok mekanda sahne alan Firuze, 6 şarkıdan oluşan albümünü DMC etiketi ile çıkarttı. Çıkış şarkısı "Deli Aşık" çoktan dilime dolandı ve her mekanda duyar oldum. Firuze'nin çıkış şarkısı birçok hit şarkının sahibi Alper Narman ve Onur Özdemir'e ait. Albümde Ümit Sayın'ın da çok güzel bir şarkısı yer alıyor. Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosunda yapılan kayıtlar ne kadar temiz bir iş çıktığını anlatmaya yetiyor.

KIŞLIK MEKANLAR AÇILIYOR

Yazlık mekanlar kapılarını kapatıp şehre dönüş yapmaya çoktan başladılar. İstanbul gece hayatı da yavaş yavaş hareketlenmeye başlamış olacak ki geçtiğimiz hafta sonu buna canlı canlı şahit oldum. Hemen hemen her mekanda kuyruk oluşurken işletmecilerin yüzü gülüyordu.

Bir bir sezon açılışı yapan mekanlar şimdiden çok umutlular. Beyoğlu bölgesinde yer alan Türkçe mekanlar Opera, Çilek, Zilly, Tren Pera yoğun başladı. Geçtiğimiz cuma gecesi Harbiye'de yer alan Klein da açılışını yaptı, koskoca mekanda adım atacak yer yoktu. Nişantaşı bölgesinde Cento Per Cento'nun alt katı Barcode olarak canlı müzik yapan bir kulüp oldu. Beymen'in karşısında yer alan eski Limonata ve Firuz olan mekana ise Abdi taşındı.

Kült mekanlardan Sess Nişantaşı, Türkbükü'ndeki başarısından sonra 13 Ekim'deki 6. yıllarında Nişantaşı'nda aynı yerde açılışlarını yapacak.

Karaköy'de bu sezon yazın açık ve devam eden mekanlar sembolik sezon açılış partilerine hazırlanıyorlar. Karaköy'de bu kış yeni yatırımlar ve işletmeler de bayağı ses getirecek. Sahil şeridinde yer alan yazlık mekanlar, üstlerini kapayarak kış sezonuna yeniliklerle devam etmek için çalışıyor. Etiler bölgesinde yer alan Sahne İstanbul da geçen hafta kapılarını açtı. Daha burada yazamadığım çok mekan var, hepsini ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşacağım. Bu sezon bakalım hangi mekanlar tavan yapacak, hangi mekanlar gidecek, yeni kimler eklenecek? Merakla bekliyoruz.

GÖZLEM KULESİ

- Aynı yönetmen elinden çıkan ve her başka şarkıcıya aynı konseptle çekilen klipleri gördükçe "Yok artık" diyorum.

- Tarık Akan'ın vefatının ardından sosyal medyada dilinin kemiği olmayıp hoyratça konuşanlara "Yazıklar olsun" demekten başka bir şey diyemiyorum.

- Yeni sezonda "Paramparça" dizisine katılan ve yıldızı daha da parlayan Sinem Öztürk'ün karakterinin diziye cuk oturduğunu düşünüyorum.

- Soho House'un ilk açıldığı dönemdeki üye kitlesi ile şimdiki arasında çok fark olduğunu görüyorum.

- İzdivaç programlarının bu sene reyting kavgasında durumu iyice abartarak her gün çiftleri dizi film tadında başka bir role soktuklarını düşünüyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder