Magazin Ece Seçkin, Merve Özbey ve Alişan Fenerbahçe'nin forma kampanyasına destek verdi

Ece Seçkin, Merve Özbey ve Alişan Fenerbahçe'nin forma kampanyasına destek verdi

Paylaş
Ece Seçkin, Merve Özbey ve Alişan Fenerbahçe'nin forma kampanyasına destek verdi

Fenerbahçe taraftarının başlattığı 'Sen de Al' kampanyasına ünlü isimler de destek olmaya başladı. Ece Seçkin Derya Uluğ ve Merve Özbey'den sonra Alişan ve Murat Şeker de onlarca forma almaya başladı

Ali Koç’'un başkan seçilmesinden sonra Fenerbahçe taraftarının başlattığı 'Sen de Al' kampanyasına ünlü isimlerde katıldı.

Haberin Devamı

İlk olarak destek veren Ece Seçkin Twitter'dan, ''Fenerbahçeli arkadaşlarım, 22 Haziran günü Kırklareli Çiçek Festivali konserimde, forma dağıtmaya başlayacağım. Tüm sanatçı arkadaşlarımın da kampanyaya destek vereceğine inanıyorum'' yazdı.

Hemen karşılık veren Derya Uluğ, ''Gördüm artırıyorum. Ece Seçkin kaç forma dağıttıysa beş fazlasını 29 Haziran Finike Festivali'nde vereceğim'' dedi.

İkiliye teşekkür eden Merve Özbey ise, ''Siz yaparsanız da ben yapmaz mıyım peki? 15 Haziran Avşa konserimde forma dağıtıyorum'' notunu düştü.

ALİŞAN'DAN 75 FORMA

Kadınların kampanyaya destek olmasından sonra birçok kullanıcı Fenerbahçeli erkek sanatçıları etiketledi. Alişan ilk olarak 10 forma demesine rağmen yoğun talep gelince, ''75 yaptık. Bayramdan sonraki hafta hediye etmeye başlayacağız” yazdı.

Haberin Devamı

Yönetmen Murat Şeker de Göztepe Çocuk Esirgeme Semiha Şakir Çocuk Yuvası'na torbalar dolusu Fenerium Mağazası'ndan alışveriş yaparak, projeye katıldı.

Taraftarlar fanatik Fenerbahçeli olan Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'a sosyal medyadan mesajlar göndererek, destek olmalarını istiyor.