Spor Egemen Korkmaz savaşı

Egemen Korkmaz savaşı

Paylaş
Egemen Korkmaz savaşı

Fenerbahçe, Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz'ın işini "bitirdim" dediği anda Trabzonspor'un devreye girmesiyle işler karıştı

Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nun tahliye haberleriyle morallenen Fenerbahçe’de transfer girişimleri daha da hızlandırıldı.

Sarı-Lacivertliler öncelikli olarak Beşiktaş ile yollarını ayıran ve bonservisini alan Egemen Korkmaz için harekete geçti. Siyah-beyazlı kulüp ile önceki akşam arasındaki ipleri koparıp bonservisini alan tecrübeli oyuncu için devreye giren Fenerbahçe, önemli gelişmeler sağlamış ve transferi imza aşamasına kadar getirmişti.

Ancak dün akşam saatlerinde Trabzonspor’un devreye girmesiyle işler bir anda karıştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Bordo-Mavili kulüpten ayrıldığı için Egemen’e kızgın olan başkan Sadri Şener’i bu konuda ikna etmesi Fenerbahçe’nin “Bitirdim” dediği transferde hesaplarını altüst etti.

Şener ve Güneş’i düşündüren diğer bir konu da taraftarların bu transfere göstereceği tepki. Trabzon’a bugün gelecek olan başkan Sadri Şener ile Şenol Güneş’in, Egemen konusunda bir zirve gerçekleştireceği öğrenildi.

Haberin Devamı