Eğitim - Kariyer 14 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike'de yarın okul var mı?

14 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike'de yarın okul var mı?

Paylaş
14 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike'de yarın okul var mı?

Antalya'da meydana gelen sel felaketinden sonra Antalya'da okullar tatil mi sorusu gündem oldu. Doğal afetten en çok etkilenen Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike ilçelerinde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Peki, 14 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike'de yarın okul var mı?

Antalya'da yaşanan sel felaketinde bazı ilçeler yoğun bir şekilde etkilendi. Doğal afetten etkilenen ilçelerde yarın okulun olup olmayacağı merak konusu. Peki, 14 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Manavgat, Serik, İbradi, Kumluca ve Finike'de yarın okul var mı?

Haberin Devamı

ANTALYA'DA BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

14 Aralık tarihinde Antalya'da okulların tatil olacağına yönelik Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir." denildi.

ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kumluca'da dün öğleden sonra başlayan ve aralıklı bir şekilde devam eden sağanak yağış sonrası dereler taştı. Sular ilçenin merkezine geldi ve sele yol açtı.

Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili Tekin Erdenir, sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Diğer yandan Kumluca Kaymakamlığı'nda kriz masası kurulurken bölgeye ulaşan AFAD ekipleri de çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Kumluca Belediye Başkanı sosyal medya üzerinden "Kumluca felaketi yaşıyor. Merkezdeki bütün köprülerin yıkılmasından dolayı yağmur suları taşkınlara sebep olmuştur, zemin katlar ve arabalara zarar vermektedir. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz, tüm Kumlucamıza geçmiş olsun." Açıklamalarında bulundu.