Eğitim - Kariyer Açıköğretim sınav yerleri açıklandı mı? AÖF vize sınav giriş yerleri belli oldu mu? Anadolu Üniversitesi sınav giriş yeri sorgulama

Açıköğretim sınav yerleri açıklandı mı? AÖF vize sınav giriş yerleri belli oldu mu? Anadolu Üniversitesi sınav giriş yeri sorgulama

Paylaş
Açıköğretim sınav yerleri açıklandı mı? AÖF vize sınav giriş yerleri belli oldu mu? Anadolu Üniversitesi sınav giriş yeri sorgulama

Türkiye genelinde pek çok ilde gerçekleşecek olan AÖF sınavı için salon bilgileri, sıra bilgileri gibi detaylara ulaşmak için araştırmalar yapıyor. AÖF sınav belgesi sorgulama ekranı adayların gündeminde yer almayı sürdürüyor. Peki, AÖF sınav giriş yerleri nereden ve nasıl sorgulanır? AÖF vize sınavı yerleri açıklandı mı?

2 Aralık Cuma günü gündemde AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı yer alıyor. Anadolu Üniversitesinin yayınladığı takvime göre güz dönemi ara sınavları 10-11 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki, AÖF sınav giriş yerleri nereden ve nasıl sorgulanır? AÖF vize sınavı yerleri açıklandı mı?

Haberin Devamı

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınav giriş belgeleri için bekleyiş devam ediyor. Sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı.
AÖF sınav takvimine göre güz yarıyılı vize sınavları 10-11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgelerinin sınavdan 10 gün önce anadolu.edu.tr adresinden erişime açılması bekleniyor.

SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİLER DİKKAT!

10-11 Aralık’ta düzenlenecek sınavlara giriş yapabilmek için öğrencilerin fotoğraflı sınav giriş belgesi ile birlikte fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanında bulundurmalıdır.

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.