Eğitim - Kariyer Ankara’da okullar bugün tatil mi? Bugün (13 Haziran) Ankara’da okullar var mı?

Ankara’da okullar bugün tatil mi? Bugün (13 Haziran) Ankara’da okullar var mı?

Paylaş
Ankara’da okullar bugün tatil mi? Bugün (13 Haziran) Ankara’da okullar var mı?

Ankara’da bugün okullar tatil mi?’ sorusu, Vali Vasip Şahin’in yaptığı açıklamanın ardından araştırılıyor. Ankara’da son günlerdir etkili olan sağanak yağışın bugün (13 Haziran) gün boyu devam edeceği kaydedildi ve kent genelinde önlemler alındı. Peki, bugün (13 Haziran) Ankara’da okullar var mı? İşte yanıtı…

Ankara’da yaklaşık bir haftadır devam eden sağanak yağış sele neden olurken, il genelinden de hava koşulları nedeniyle olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Dün Esenboğa Havalimanı ve Polatlı’da hortum oluştuğu görülmüştü. Olumsuz hava koşullarının bugün de (13 Haziran) devam edeceği bilgisi üzerine Ankara Valisi Vasip Şahin binlerce öğrenciyi ilgilendiren tatil kararını açıkladı. Peki, Ankara’da bugün okullar tatil mi?

Haberin Devamı

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valisi Vasip Şahin, tarafından yapılan açıklamada ''Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.'' denildi.

BUGÜN (13 HAZİRAN) ANKARA’DA OKULLAR VAR MI?

Bugün (13 Haziran Pazartesi) Ankara’da ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle kapalı olacak.