Eğitim - Kariyer AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2022 AÖF kayıt yenileme tarihleri

AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2022 AÖF kayıt yenileme tarihleri

Paylaş
AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2022 AÖF kayıt yenileme tarihleri

AÖF 2022 kayıt yenileme işlemleri 3 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle başladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler 2022-2023 akademik yılı için kayıt yenileyip ders seçiminde bulunacak. Bununla birlikte yapılan işlemler kayıt yenileme ücretinin ödenmesiyle değerlendirmeye alınacak. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte 2022 AÖF kayıt yenileme tarihleri ve diğer detaylar…

AÖF kayıt yenileme işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitimine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde devam eden öğrenciler belirtilen tarihler aralığında İktisat - İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden kayıt işlemlerini yapabilecek. Bu süreçte ‘AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?’ ‘Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ne kadar?’ araştırmaları da öğrenciler tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor…

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 17 Ekim 2022 Pazartesi günü bitiyor.

2022 AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

03 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayıp, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 22.00’da sona erecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

AÇIK ÖĞRETİM KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Açık Öğretim kayıt yenileme ücreti ders seçimi yapıldıktan sonra belli olacaktır ve ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Materyal Ücreti, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olan 17 Ekim 2022 tarihi saat 22.30’a kadar; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme tutarına ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim - İktisat - İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden yapılacak. Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.