Eğitim - Kariyer AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş belgesi indir, al!

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş belgesi indir, al!

Paylaş
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş belgesi indir, al!

Öğrenciler tarafından heyecanla beklenen AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 10-11 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi sınavları için öğrenciler haberimizde yer alan bağlantıdan AÖF sınav giriş belgelerini indirip alabilecekler…

AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanması ile AÖF güz dönemi vize sınavları için son dönemeç de geçilmiş oldu. Haftalardır süren hazırlıkların ardından binlerce öğrenci hafta sonunda AÖF ara sınavlarında ter dökecek. Her zaman olduğu gibi AÖF sınav giriş belgesi olmayan adaylar sınavlara alınmayacak…

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada “2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları için sınav giriş belgeleri yayınlandı! Belgenize http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.” İfadelerine yer verildi.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ 

AÖF Güz Dönemi ara sınav tarihleri 10-11 Aralık 2022

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 21- 22 Ocak 2023

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ 

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 15- 16 Nisan 2023

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27- 28 Mayıs 2023

AÖF YAZ OKULU SINAVI 2023 

AÖF Yaz Okulu Sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak.

AÖF 2022 GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF’de ders geçme notu 35’tir. FF ile gösterilen bu ders notunun altında bir not alan öğrenci o dersten kalır sonraki dönemlerde bu dersi tekrar alır.

Bununla birlikte öğrencinin aldığı ders notu eğer 30 puandan fazlaysa, çan eğrisine girerek harf notu alacak ve adayın tüm sınavlarından aldığı genel ortalamaya göre doğrudan ya da koşullu geçmiş olacaktır.

Haberin Devamı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) ders geçme notu hesaplanırken öğrencinin hem vize hem de finalden aldıkları puanlar belirli oranlarla değerlendirmeye alınır. Buna göre öğrencinin vize sınavından aldığı puanın yüzde 30’u, final sınavından aldığı notun yüzde 70’i alınarak ders geçme notu hesaplanır.

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC harf notları, geçer

CD, DC ve DD harf notları, koşullu geçer

FF harf notu, başarısız harf notudur.

Herhangi bir dönemin sonunda veya akademik yılın sonunda 2,00 GNO’sunu sağlayamayan öğrenciye, akademik yetersizlik uyarısı yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrenci; akademik yetersizlik uyarısı aldığı dönemden itibaren CC harf notunun altında harf notu aldığı derslerden istediklerini tekrar ederek ve/veya daha önceden almadığı yeni dersleri alarak GNO’sunu en az 2,00’ye yükseltirse akademik yetersizlik uyarısı kalkar. Her iki durumda da öğrenci, bir yarıyılda en fazla 45 AKTS kredilik ders alabilir. Ancak öğrenci yaz okulunda en fazla 5 ders alabilir. Herhangi bir dönem sonunda tekrar edilen ders bulunması durumunda bu dersten alınan en son not ve kredisi dikkate alınır.

Haberin Devamı