Eğitim - Kariyer AÖF sınav giriş yerleri belli oldu (AÖF sınav giriş belgesi)

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu (AÖF sınav giriş belgesi)

Paylaş
AÖF sınav giriş yerleri belli oldu (AÖF sınav giriş belgesi)

2018 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler Açıköğretim Fakültesi otomasyon sistemine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. 14-15 Nisan tarihlerinde yapılacak olan AÖF Bahar Dönemi ara sınavları için giriş belgeleri nasıl sorgulayacağını merak eden AÖF öğrencileri, konu hakkında internette araştırma yapıyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınav giriş yerleri nasıl ve nereden sorgulanır?

Merakla beklenen AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi bünyesinde eğitim veren Açıköğretim Fakültesi'nde bu hafta sonu yapılacak sınavların giriş yerleri duyurdu. AÖF sınav yerlerini günler öncesinde gidip görmek isteyen öğrenciler, Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanacak duyuruya odaklanmıştı. İşte AÖF sınav yerleri sorgulaması hakkında merak edilen detaylar...

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİNİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu hafta sonu yapılacak 14-15 Nisan tarihlerinde olan AÖF sınavları için giriş yerleri fakülte tarafından yayınlandı. Adaylar sisteme öğrenci girişi yaparak giriş belgelerini temin edebilecekler. Ancak AÖF sınavlarının giriş yerlerinin açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde sisteme girildiği için sistemde zaman zaman aksamalar meydana geliyor.

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Anadolu Üniversite Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ilkbahar dönemi final sınavları ise öne alındı. Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 26 – 27 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlendi.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alındı.



Haberin Devamı