Eğitim - Kariyer AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 27 Mayıs? Açık Öğretim final sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 27 Mayıs? Açık Öğretim final sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

Paylaş
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 27 Mayıs? Açık Öğretim final sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi devam ediyor.  Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde devam eden öğrenciler 21-22 Mayıs tarihlerinde bahar dönemi final sınavlarına katıldılar. Öğrenciler AÖF sınav sonuçlarına göre yaz okulu kaydı yaptırma ya da ders seçme işlemleri için hazırlık yapacak…

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Bu kapsamda AÖF sınav sonuçları özellikle mezun durumdaki öğrenciler için hayati önem taşıyor. Kredisini tamamlayan öğrenciler mezuniyet şartlarını yerine getirirken, AÖF sınav sonuçlarına göre başarılı olamayan öğrenciler sene kaybı yaşamam için yaz okullarına kayıt yaptıracak…

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav sonuçları 27 Mayıs Cuma günü itibariyle henüz açıklanmadı.

AÇIK ÖĞRETİM FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Açık Öğretim final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. Ancak sınav sonuçlarının sınavdan sonraki 10-15 gün içinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

AÖF 2022 GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF’de ders geçme notu 35’tir. FF ile gösterilen bu ders notunun altında bir not alan öğrenci o dersten kalır sonraki dönemlerde bu dersi tekrar alır.

Bununla birlikte öğrencinin aldığı ders notu eğer 30 puandan fazlaysa, çan eğrisine girerek harf notu alacak ve adayın tüm sınavlarından aldığı genel ortalamaya göre doğrudan ya da koşullu geçmiş olacaktır.

AÖF MEZUNİYET ŞARTLARI NELER?

Öğrencinin programdaki tüm derslerini başarmış olması, FF, DZ ya da YZ notunun olmaması gerekir. Bu programda öğrencinin asgari 240 ECTS kredisini sağlaması ve genel not ortalamasının 4,00 üzerinden en az 2,00 olması gerekmektedir.

Haberin Devamı