Eğitim - Kariyer AÖL kayıtları ne zaman yapılacak, kayıt tarihi açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi 2023 kayıt ve kayıt yenileme tarihi

AÖL kayıtları ne zaman yapılacak, kayıt tarihi açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi 2023 kayıt ve kayıt yenileme tarihi

Paylaş
AÖL kayıtları ne zaman yapılacak, kayıt tarihi açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi 2023 kayıt ve kayıt yenileme tarihi

Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 2. dönem kayıt yenileme işlemi hakkında araştırma yapıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan AÖL sınav sonuçlarından sonra yeni dönem için kayıt yenileme işlemi yapılması gerekiyor. Peki AÖL 2023 kayıt yenileme ne zaman? MEB Açık Öğretim Lisesi 2. dönem kayıt yenileme tarihleri açıklandı mı, belli oldu mu?

AÖL 1. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. 2. dönem kaydını kaptıracak olanlar ise konu hakkında araştırma yapıyor. Peki AÖL 2023 kayıt yenileme ne zaman? MEB Açık Öğretim Lisesi 2. dönem kayıt yenileme tarihleri açıklandı mı, belli oldu mu?

Haberin Devamı

AÇIK LİSE 2. DÖNEM KAYITLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi 2. dönem kayıt tarihleriyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 1. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bununla beraber kayıt takviminin yayımlanması bekleniyor. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça haberlerimizde yer vereceğiz.

AÖL SINAVLARI ONLİNE MI?

AÖL ilk dönem sınavları online (Çevrimiçi) olarak yapıldı. İkinci dönem sınavları için sınav takvimiyle beraber detayların da netleşmesi bekleniyor.