Eğitim - Kariyer AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Açık Lise 1. Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Açık Lise 1. Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

Paylaş
AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Açık Lise 1. Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları Aralık ayınca online olarak gerçekleştirilmişti. Sınava giren birçok öğrencinin gözü Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen açıklamada. Peki, AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Açık Lise 1. Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

AÖL sınav sonuçları, Aralık ayınca online sınava giren merak ediyor. 9 Aralık'ta başlayan online sınavlar 20 Aralık 2022 tarihinde sona ermişti. Peki, AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Açık Lise 1. Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

Haberin Devamı

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Daha önce yapılan sınavın sonuçları 10 gün içerisinde paylaşılmıştı.

AÖL 1. dönem sınav sonuçlarının Aralık ayı içinde ilan edilmesi bekleniyor.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

AÖL SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Milli Eğitim Bakanlığı, çevrim içi sınavlar AÖK Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden yapıldı. Sınav sonuçları da benzer şekilde Açık Öğretim Kurumları Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden erişime açılacak.