Eğitim - Kariyer Bağcılar'dan Londra'ya uzanan köprü

Bağcılar'dan Londra'ya uzanan köprü

Paylaş
Bağcılar'dan Londra'ya uzanan köprü

Bağcılar'da kurdukları küçük bir diş kliniği ile işe başlayan ve bugün dünyanın dört bir yanından her yıl on binlerce hastayı Türkiye'ye getirerek tedavi eden Gülay ve Onur Akay'a 2022 Başarı ve Kariyer Ödülü verildi.  

Dün gece gerçekleşen törende bu ödülü diş kliniği kuruculardan Doktor Gülay Akay aldı. "En İyi Klinik" dalında kendilerine verilen ödülü Alan Gülay Akay, hedeflerinin dünyanın dört bir yanından gelen hastalara en kaliteli hizmet vererek, Türkiye'nin medikal alandaki saygınlığını ileriye taşımak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Gülay Akay ve Onur Akay'ın kurdukları Dentakay'ın reklam afişleri bu yıl tüm Londra'da, şehrin sembolü olan iki katlı kırmızı belediye otobüslerinin üzerindeydi. Gösterdikleri başarı nedeniyle İngiliz basınına da sık sık haber olan Dentakay, Avrupa genelinde en çok hastayı diş tedavisi için İngiltere'den Türkiye'ye getiriyor. 

Dr. Gülay Akay, son derece yetenekli hekimleri ve kliniklerindeki yüksek teknoloji ile hastalarına Avrupa'dan çok daha ucuza ve çok daha kaliteli bir hizmet verdiklerini bu nedenle yabancılar tarafından tercih edildiklerini söyledi.