Eğitim - Kariyer Bekçilik sınav giriş belgesi al! 2022 EGM PA bekçi alımı sınav giriş yerlerine nereden bakılır?

Bekçilik sınav giriş belgesi al! 2022 EGM PA bekçi alımı sınav giriş yerlerine nereden bakılır?

Paylaş
Bekçilik sınav giriş belgesi al! 2022 EGM PA bekçi alımı sınav giriş yerlerine nereden bakılır?

Bekçilik sınav giriş belgeleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Böylelikle 17 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek bekçi alımı sınav giriş yerleri de belli oldu. Bilindiği üzere bekçilik sınavları Türkiye içinde 8 ilde gerçekleşecek ve adaylar sınav giriş belgelerinde yer alan il merkezlerinde sınava girecek. Peki, 2022 bekçi alımı sınav giriş yerlerine nereden bakılır? İşte bekçilik sınav giriş belgesi sorgulama sayfası…

Bekçilik sınav giriş belgeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesi üzerinden erişime açıldı. 3 bin 250 bekçi alımı için yurt genelinde binlerce aday 28 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında başvuruda bulunmuş, başvuru şartlarını taşıyan adaylar değerlendirmenin ardından sınav tarihini beklemeye başlamıştı. Polis Akademisi tarafından paylaşılan duyuruya göre adaylar 2022 EGM PA bekçi alımı sınav giriş yerlerini MEB’in sayfası üzerinden bakabilecek ve bekçilik sınav giriş belgesi alabilecekler…

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı için sınav giriş belgeleri 8 Temmuz 2022 Cuma günü itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesi üzerinden yayımlandı.

2022 EGM PA BEKÇİ ALIMI SINAV GİRİŞ YERLERİNE NEREDEN BAKILIR?

2022 EGM PA bekçi alımı sınav giriş yerlerine aşağıda verdiğimiz bağlantı ve https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sonuc/sorgu sayfası üzerinden e-devlet şifresi ve kimlik numarası ile bakılıyor.

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da İstanbul, Ankara, İzmir Batman, Erzurum, Elazığ, Sivas ve Gaziantep il merkezlerinde gerçekleşecek.  

SINAV NASIL OLACAK?

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan sınav tek oturum halinde yapılacak. Sınavda 5 (beş) cevap seçeneği yer alacak ve 100 soru için 120 dakika süre verilecek.

Haberin Devamı

Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden birisi (Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.