Eğitim - Kariyer Benzin fiyatları 19 Mayıs 2022! Benzine ne kadar zam geldi? Litre fiyatı ne kadar? LPG, mazot, motorin fiyatlarına zam geldi mi?

Benzin fiyatları 19 Mayıs 2022! Benzine ne kadar zam geldi? Litre fiyatı ne kadar? LPG, mazot, motorin fiyatlarına zam geldi mi?

Paylaş
Benzin fiyatları 19 Mayıs 2022! Benzine ne kadar zam geldi? Litre fiyatı ne kadar? LPG, mazot, motorin fiyatlarına zam geldi mi?

Benzin fiyatları 19 Mayıs 2022 Perşembe gününe zamlı girdi. Özellikle Rusya Ukrayna savaşının ardından tırmanışa giren akaryakıt fiyatları sık sık güncelleniyor. Araç sahipleri ise benzin, motorin, mazot ve LPG fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, Benzine ne kadar zam geldi? Litre fiyatı ne kadar? LPG, mazot, motorin fiyatlarına zam geldi mi? İşte 19 Mayıs 2022 benzin fiyatları…

Küresel çapta yaşanan gelişmeler, benzin fiyatlarında da değişikliğe neden oluyor. Koronavirüs süreci ile başlayan küresel kriz, ekonomilerde de sallantıya neden oldu. Dünya çapında yükselen enflasyon oranları ile birlikte döviz piyasasında yaşanan dalgalanmalar Rusya Ukrayna savaşı ile zirveye ulaştı. Tüm bu yaşananların ardından akaryakıt fiyatları da tırmanışa geçti. İşte 19 Mayıs 2022 benzin fiyatları ve motorin, mazot ve LPG fiyatlarına ilişkin son gelişmeler…

Haberin Devamı

BENZİNE NE KADAR ZAM GELDİ?

Benzin fiyatlarına 19 Mayıs 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam geldi.

BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Son gelen zamla birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul’da 23,85 TL, Ankara’da 23,96 TL, İzmir’de ise 23,97 TL’ye yükseldi.

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Avrupa yakasında bir litre motorin fiyatı: 22,05 TL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre motorin fiyatı: 22,03 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 22,13 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 22,14 TL