Eğitim - Kariyer Bu burslar kaçmaz

Bu burslar kaçmaz

Paylaş
Bu burslar kaçmaz

Sabancı Vakıf, bu yıl 10 ay boyunca aylık 2 bin TL burs verecek. Burs; Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi, Hacettepe, İstanbul, İstanbul- Cerrahpaşa, İstanbul Teknik, Marmara, Orta Doğu Teknik, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerini kapsıyor. Öğrenci işleri/burs ofisi farklı bir tarih belirlemezse son başvuru tarihi 21 Ekim.

GÜZEL SANATLARA DESTEK

Haberin Devamı

Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) konservatuvar ve güzel sanatlar fakültelerinde okuyan başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verdiği Üstün Başarı Sanat Bursu için başvurular başladı. Aylık 2 bin 650 TL olan TEV Üstün Başarı Sanat Bursu için son başvuru tarihi 2 Ekim. Başvurular www.tev.org.tr internet adresinden yapılacak.

HEM LİSE HEM ÜNİVERSİTE

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için burs başvuruları başladı. Lisans ve lisansüstü öğrencilerine aylık 1.200 TL burs verecek olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, Anadolu meslek lisesi öğrencilerine de aylık 500 TL destek sağlıyor. Burslar 9 ay boyunca verilecek. Başvurular, 31 Ekim’e kadar www.yasarvakfi.org.tr adresinden kabul edilecek.

Haberin Devamı