Eğitim - Kariyer E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul VBS Girişi

E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul VBS Girişi

Paylaş
E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul VBS Girişi

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi birçok velinin gündeminde yer aldı. Velilerin öğrencilerine ait not bilgilerine eriştiği platform olan E-Okul VBS not bilgisi, devamsızlık ve belge durumu gibi sekmeler hakkında araştırma yapılıyor. Peki, E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul VBS Girişi...

Milyonlarca velinin erişim sağladı E-Okul VBS 2022-2023 yılının sonuna yaklaşırken birçok kişi sisteme giriş yapıyor. Peki, E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul VBS Girişi...

Haberin Devamı

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

E-Okul'un kapanması gibi bir durum söz konusu değil ancak not girişlerinin tamamlanması hali öğrenciler tarafından e-Okul'un kapanması olarak anılıyor. E-Okul karne gününe kadar açık kalıyor. Karnelerin verilişinden birkaç gün önce kapanması beklenenler arasında.

2022-2023 yılında okullar 16 Haziran günü karnelerin verilişi ile kapanacak.

E-OKUL VBS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

e-Okul'a; T.C kimlik no ve okul numarası ile giriş yapılabiliyor. Sınav tarihleri, haftalık ders programı, devamsızlık gibi bilgilere de erişim sağlanıyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneği tercih edilir. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrenci not bilgilerine erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı