Eğitim - Kariyer İstanbul’daki nitelikli fen liseleri açıklandı mı? İşte 2021 İzmir ve Ankara fen liseleri yüzdelik dilimleri

İstanbul’daki nitelikli fen liseleri açıklandı mı? İşte 2021 İzmir ve Ankara fen liseleri yüzdelik dilimleri

Paylaş
İstanbul’daki nitelikli fen liseleri açıklandı mı? İşte 2021 İzmir ve Ankara fen liseleri yüzdelik dilimleri

İstanbul'daki nitelikli fen liseleri, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun şekilde araştırılıyor. Nitelikli meslekleri hedefleyen öğrenciler, bu yolda iyi bir üniversite kazanmak için ilkokuldan itibaren çabalarken, iyi bir üniversitenin yolu da nitelikli bir fen lisesinden geçiyor. İşte, 2021 yılı fen liselerinin yüzdelik dilimleri.

2020 yılından beri zor bir süreç geçiren öğrenciler, 6 Haziran 2021 tarihinde LGS’ye girerek büyük bir yükten kurtulmuştu. Öğrencilerin LGS sonuçları ve tercih kılavuzu 30 Haziran’da açıklandı. Hedefini yüksek tutan ve Fen Liseleri için çabalayan öğrenciler ve aileleri 2021 yılı fen liseleri yüzdelik dilimlerini merak ediyordu. MEB’in resmi sitesinden yapılan açıklama ile nitelikli Fen Liselerinin yüzdelik dilimleri de açıklandı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’DAKİ NİTELİKLİ FEN LİSELERİ YÜZDELİK DİLİMLERİ

İstanbul’da ikamet eden veya Anadolu’dan çocuklarının iyi bir eğitim alması için İstanbul’a gönderen aileler, nitelikli Fen Liselerinin listesinin açıklanmasını bekliyordu. 30 Haziran’da açıklanan LGS’nin ardından tercih kılavuzu açıklandı.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR VE DİĞER İLLERDEKİ NİTELİKLİ FEN LİSELERİ YÜZDELİK DİLİMLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN