Eğitim - Kariyer MSB işçi alımı sonuçları açıklandı mı, nasıl bakılır? MSB işçi alımı kura sonuçları ekranı!

MSB işçi alımı sonuçları açıklandı mı, nasıl bakılır? MSB işçi alımı kura sonuçları ekranı!

Paylaş
MSB işçi alımı sonuçları açıklandı mı, nasıl bakılır? MSB işçi alımı kura sonuçları ekranı!

Milli Savunma Bakanlığı işçi alım sonuçlarını merak eden birçok vatandaş ne zaman ve nereden açıklanacağını merak ediyor. 18 ilde, 89 farklı meslekten işçi alımı için başvurular 25 Kasım tarihinde sona erdi. Adayların genel ve özel başvuru şartları ile birlikte mesleki yeterlilik belgesi ve ustalık belgesine sahip olması şartının yer aldığı başvuru sonuçları değerlendirme süreci sonrası hemen açıklanması bekleniyor. Peki, MSB işçi alımı sonuçları açıklandı mı, nasıl bakılır?

MSB işçi alımı için başvuru yapan adaylar, kura sonuçlarını merak etmeye başladı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Diyarbakır, Muğla ve Hatay gibi büyük şehirler başta olmak üzere 18 ilde 1115 işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 21 Kasım-25 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Peki, MSB işçi alımı sonuçları açıklandı mı, nasıl bakılır?

Haberin Devamı

2022 MSB İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı 18 farklı ilde personel alımı için ilan yayınladı. İlana göre başvuru işlemleri 21 Kasım-25 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Sonuçların açıklanacağı tarihe yönelik bir açıklama gelmedi. Ancak kura çekimi ile sonuçların açıklanması bekleniyor.

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) 08 Aralık 2022 Perşembe günü saat 10:30’da noter huzurunda yapılacaktır.

Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

İzmir, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar illerinde Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapılacak.