Eğitim - Kariyer Öğretmenler Günü hediyesi fikirleri 2022! Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerileri

Öğretmenler Günü hediyesi fikirleri 2022! Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerileri

Paylaş
Öğretmenler Günü hediyesi fikirleri 2022! Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerileri

Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi 24 Kasım’da kutlanacak. Çocukların öğreticisi, toplumun mimarı olan öğretmenleri bu özel günde mutlu etmek isteyen pek çok kişi şimdiden Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerileri aramaya başladı bile. Biz de öğretmenlerin yüzünü güldürecek ve hiçbir zaman unutamayacağı Öğretmenler Günü hediyesi fikirlerini bir araya getirdik…

Öğretmenler Günü yaklaşırken, pek çok kişi hediye arayışına girdi. Öğretmenleri için ne alması gerektiğine karar veremeyenler için hiçbir hediyenin öğretmenlerin emeğinin karşılığını vermeyeceğini bilerek Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerilerini bir araya getirdik…

Haberin Devamı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ FİKİRLERİ 2022!

Öğretmenler Günü için alınacak hediyenin maddi değeri hiçbir zaman önemli olmamıştır. Öğrenciler de bu nedenle kendilerinden öğretmenlerine hatıra kalacak, yıllar geçse bile baktığında yüzünde gülümseme oluşturacak hediyeler tercih etmektedir. İşte öğretmenlerin yüzünü güldürecek yaratıcı hediye önerileri

Pek çok kişi gibi öğretmenlere verilecek çiçekler günün unutulmaz hale gelmesini sağlayacaktır. Ancak kesme çiçek yerine saksıda çiçek verdiğinizde bu hediye uzun zaman öğretmeninizin yanında kalacak ve unutması da neredeyse imkansız olacaktır.

Soğuk kış günlerinde sıcak içecekler için kupalar öğretmenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En güzel duygularınızın yazılı olduğu ya da birlikte fotoğrafınızın bulunduğu bir kupa Öğretmenler Günü için güzel bir hediye olacaktır.

Haberin Devamı

Eğer öğretmeniniz müzik dinlemekten hoşlanıyorsa ona sevdiği bir sanatçının plağını hediye edebilirsiniz. (Ama önce pikabı olup olmadığından emin olun.)

Yine enstrüman çalan bir öğretmeniniz varsa ona müzik notalarının olduğu kupa, nota baskılarının olduğu bir gömlek veya bir defter tercih edebilirsiniz.

Aynı zamanda öğretmeninizin adının olduğu bir kitap damga seti Öğretmenler Günü hediye fikirleri arasında mutlaka yer almalı.

Öğretmenler Günü için yaratıcı hediye önerileri arasında mutlaka olması gerekenler arasında el yapımı hediyeler de yer alıyor. Öğretmeniniz için punç işi küçük bir tabloyu kendiniz işleyebilirsiniz. Bu hem emeğinizi hem de zamanınızı bu hediye için harcamanızı gerektirirken, hediyenin değerini de artıracaktır.

Aynı zamanda Öğretmenler Günü için masa ve kitaplıklara koyulacak, “Yılın en iyi öğretmeni” plaketi, çerçeve, biblo ve müzik kutuları da hediye olarak verilebilir.