Eğitim - Kariyer Okullar bugün tatil mi? 23 Kasım hangi illerde okullar tatil? İstanbul, Düzce, Ankara, Bolu’da okullar açık mı?

Okullar bugün tatil mi? 23 Kasım hangi illerde okullar tatil? İstanbul, Düzce, Ankara, Bolu’da okullar açık mı?

Paylaş
Okullar bugün tatil mi? 23 Kasım hangi illerde okullar tatil? İstanbul, Düzce, Ankara, Bolu’da okullar açık mı?

Okullar bugün tatil mi?’ sorusu günün en çok merak edilen konuları arasına girdi. 23 Kasım gecesi Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Düzce, Ankara, Bolu ve Türkiye’nin birçok ilinde hissedildi. Sabaha karşı saat 04.08’de gerçekleşen deprem nedeniyle halk paniğe kapılırken, binlerce kişi sokaklara döküldü. Birçok valilikten gelen açıklamada okulların tatil edildiği duyuruldu. İşte 23 Kasım 2022 Çarşamba günü okulların tatil olduğu iller…

23 Kasım’da yaşanan depremin ardından okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Sabaha karşı yaşanan şiddetli deprem nedeniyle pek çok vatandaş evine girmekten çekinirken Düzce merkezli depremin en çok hissedildiği illerde okullar tatil edildi…

Haberin Devamı

OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ? (23 KASIM)

Düzce, Bolu ve Sakarya ve Zonguldak'ta tüm eğitim kurumlarında okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Aynı zamanda Düzce'de hamile ve engelli kamu çalışanlarının da 1 gün izinli olacağı belirtildi. 

DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce Valisi Cevdet Atay, eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Atay, "Değerli hemşerilerimiz, ilimizde yaşanan deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun" dedi.

Haberin Devamı

BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu Valiliği Twitter hesabından açıklama yaptı. Valilik "Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." diye belirtti.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir."

İSTANBUL VE ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul ve Ankara'da eğitim öğretim devam ediyor.