Eğitim - Kariyer ÖSYM duyurdu: ALES'e girecekler dikkat!

ÖSYM duyurdu: ALES'e girecekler dikkat!

Paylaş
ÖSYM duyurdu: ALES'e girecekler dikkat!

ÖSYM tarafından 5 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2019-ALES/1) katılacak adaylara saat 10.00’dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği uyarısı yapıldı

ÖSYM’nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek 2019-ALES/1 adaylarına yönelik hatırlatma yapıldı. Buna göre adaylar, 10.15'te başlayacak sınav için saat 10.00’dan sonra sınavın yapılacağı binalara alınmayacak.

Haberin Devamı

UNUTMAYIN!

Adayların, sınava giriş belgesi ile nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekecek.

ANKARA VALİLİĞİ DUYURDU

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre pazar günü gerçekleştirilecek olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2019-ALES/1) girecek adaylardan nüfus cüzdanını, T.C kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyenlere "Geçici Kimlik Belgesi’nin" düzenlenmesi için Çankaya ve Keçiören ilçe nüfus müdürlüklerinin 5 Mayıs 2019’da sat 07.00 ve 10.00 arasında açık olacağı duyuruldu.

Adayların geçici kimlik belgelerini çıkartabilmeleri için yanlarında sınava giriş belgesi ve iki fotoğrafla beraber nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

AA-İHA