Eğitim - Kariyer Polisler ne kadar banka promosyonu alacak? Polis banka promosyonu ne kadar oldu (2022)? Polis promosyon paraları ne zaman ödenecek?

Polisler ne kadar banka promosyonu alacak? Polis banka promosyonu ne kadar oldu (2022)? Polis promosyon paraları ne zaman ödenecek?

Paylaş
Polisler ne kadar banka promosyonu alacak? Polis banka promosyonu ne kadar oldu (2022)? Polis promosyon paraları ne zaman ödenecek?

Polis banka promosyonu ile ilgili son dakika haberi Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi Twitter adresinden paylaşıldı. EGM tarafından yapılan paylaşımda teşkilatın maaş promosyon protokolünün Vakıflar Bankası ile imzalandığı belirtilirken, promosyonun şartları hakkında da bilgi verildi. Peki, polis banka promosyonu ne kadar oldu (2022)? Polisler kaç yıl için ne kadar banka promosyonu alacak? İşte yanıtı…

Polislerin merakla beklediği banka promosyonu konusunda Emniyet Teşkilatı ile Vakıflar Bankası ile anlaşmaya vardı. Bundan önceki dönemde 5 yıllığına ve aylıklara yansıyan promosyonlarda değişikliğe gidildi. Böylelikle polislerin alacağı promosyon miktarı da belli oldu. İşte 2022 polis banka promosyonu hakkında detaylar…

Haberin Devamı

POLİS BANKA PROMOSYONU NE KADAR OLDU (2022)?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi Twitter sayfasında yapılan paylaşımda Emniyet Teşkilatı’nın maaş promosyon protokolünün 18.03 2022 tarihinde 5 yıllık süre için Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. ile imzalandığı hatırlatıldı.

İmzalanan protokol ile banka promosyonları aylık 300 TL ödenecek, bu ödemenin enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için de her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artırılması şartı getirilmişti.

Emniyet Teşkilatı, yapılan görüşmeler neticesinde protokolün revize edildiğini ve banka promosyonunun peşin olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27.000 TL (27 bin) ödenecek şekilde karar bağlandığı kaydedildi.

POLİS PROMOSYON PARALARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

EGM tarafından yapılan açıklamaya göre yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecek. Ancak promosyon ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair bir tarih bilgisi paylaşılmadı.

Haberin Devamı

POLİSLER KAÇ YIL İÇİN NE KADAR BANKA PROMOSYONU ALACAK?

Emniyet teşkilatı ve Vakıflar Bankası arasında imzalanan protokol üç yıl için geçerli olacak.