Eğitim - Kariyer Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Paylaş
Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu için aramalar haftanın ilk günü itibariyle yoğunluk kazandı. Geçtiğimiz hafta konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, 85 bin personel alımının ilk etabında 31 bin 317 kişinin alınacağını, kılavuzun ise bu hafta ÖSYM’ye gönderileceğini kaydetmişti. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar…

Sağlık Bakanlığı personel alımı haberi ile atama bekleyen binlerce sağlıkçı hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasına göre Bakanlık ilk etapta 42 bin 500 kişi alacak. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair ayrıntılar…

Haberin Devamı

MÜJDEYİ BAKAN KOCA VERDİ

Niğde ziyaretinde açıklamalarda bulunan Bakan Koca, atama bekleyen sağlık çalışanlarına müjdeli haberi verdi.

Bakan Koca, “Biliyorsunuz, 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkılacak. Ayrıca kurum içi ve açıktan 4 bin 924 sözleşmeli atama çalışmalarımız sürüyor. En geç Ocak ayında ilana çıkacağız” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KILAVUZU YAYINLANDI MI?

Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı personel alımı için kılavuzu bu hafta yani 14 Kasım’da başlayan hafta ÖSYM’ye göndereceklerini kaydetti. Ancak şu an için henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı için gözler başvuru tarihlerine çevrildi. Ancak şu an için ortada net bir tarih bilgisi bulunmuyor.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvur tarihleri, başvuru şartları ve diğer konularla ilgili olarak bilgiler paylaşıldıkça haberimizde yer alacaktır.