Eğitim - Kariyer “Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi

“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi

Paylaş
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi

“Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.

Yıldız Holding çalışanlarının yenilikçi projelerinin ödüllendirildiği “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” 7 Mart’ta Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlendi. Şirketin dünyadan ve Türkiye’den binlerce çalışanını bir araya getiren ve bu yıl 16.’sı düzenlenen törende verilen ödüller için 10 kategoride 180 başvuru yapıldı. Türkiye’den Çin’e, İngiltere’den Suudi Arabistan’a, Mısır’dan Avustralya’ya ve Hollanda’dan Nijerya’ya kadar dünyanın dört bir yanından başvuruların değerlendirildiği ödül töreninde dereceye giren projeler 75 bin çalışanın ve uzman jürinin verdiği oylarla belirlendi. Her sene verilen Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü ise bu seneye özel Çeşitlilik ve Kapsayıcılık ile Çevresel Sürdürülebilirlik alanında iki ayrı projeye verildi. Yıldız Holding’in global değerlerinden biri olan Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü, Nöroçeşitlilik Ağı ile pladis’in olurken, Çevresel Sürdürülebilirlik Ödülü ise Entegre Sürdürülebilirlik Vizyonu ile Ülker’e verildi.

Haberin Devamı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker: “Başvuran onlarca iyi uygulama arasından pladis’in Nöroçeşitlilik Ağı Projesi en kapsayıcı ve yenilikçi proje olarak öne çıktı. Diğer yandan, etki ettiğimiz geniş ekosistemde sürdürülebilirlik alanındaki projelerimizle pozitif dönüşüm sağlamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz sene, Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü olan Çevresel Sürdürülebilirlik alanındaki ödülü, şirketlerimizin paydaşlarımıza da dokunan bütüncül bakış açısıyla kurgulanan çalışmalara imza atmalarını teşvik etmek amacıyla, bu sene vereceğimi açıklamıştım. Çevresel sürdürülebilirlik alanında entegre sürdürülebilirlik vizyonuyla küresel ölçekte üstlendiği liderlik ve bu alandaki öncü çalışmaları nedeniyle ödülün sahibi olan Ülker ekibini kutluyorum” dedi. 

Haberin Devamı

Törende konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, pladis ve Godiva Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, “Yıldız Holding’de Goal21 dediğimiz bir hedefimiz var. Bu hedefimiz içindeki A harfi aslında İngilizce’deki Alignment yani Hizalanmayı temsil ediyor. Ama biz buna hizalanmak yerine Amaç Birliği diyoruz. Biz hizalanmak veya aynı kimseler olmak istemiyoruz, farklı olmak istiyoruz ve ne kadar farklıysak o kadar zenginiz diyoruz. 98 farklı ülkenin pasaportuna sahip 75 Bin’i aşkın çalışanımızla ve tüm farklılıklarımızla her birimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Bu amacımız ise Mutlu Et Mutlu Ol. Tüm müşterilerimizi ve paydaşlarımızı mutlu ederek mutlu olmayı hedefliyoruz” dedi.