Eğitim - Kariyer Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı hangi branşlarda alım yapacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı hangi branşlarda alım yapacak?

Paylaş
Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı hangi branşlarda alım yapacak?

Tarım ve Orman Bakanlığına 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacak.  Konuyla ilgili duyuru Bakan Vahit Kirişçi’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Kirişçi 2022 yılında çeşitli branşlarda 1200 sözleşmeli personel alacaklarını kaydetti. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak? İşte konuya dair ayrıntılar…

İş arayışında bulunan pek çok kişi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından duyurulan personel alımı haberi ile mutluluk yaşadı. Yeni yıla iş sahibi olarak girmek isteyenler Bakan Kirişçi’nin paylaşımının ardından ‘Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler?’ ‘Tarım Bakanlığı hangi branşlarda alım yapacak?’ araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımının ne zaman yapılacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Bununla birlikte haberi sosyal medyasından duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi paylaşımında 1200 personel alımının 2022 yılında yapılacağını belirtmişti.

Aralık ayının son yarısına girildiği göz önüne alındığında Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımının kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimizde yer vermeye devam edeceğiz.

TARIM BAKANLIĞI HANGİ BRANŞLARDA ALIM YAPACAK?

Bakan Kirişçi paylaşımında personel alımının çeşitli branşlarda olacağını kaydetti ancak bu konuya ilişkin de henüz net bir bilgi bulunmuyor.  

İŞTE BAKAN KİRİŞÇİ’NİN HEYECAN UYANDIRAN PERSONEL ALIMI PAYLAŞIMI

"Bakanlığımızın taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1200 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz" bilgisini verdi. Ayrıca, "Ailemize katılarak gücümüze güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun"

Haberin Devamı