Eğitim - Kariyer YÖKDİL/2 başvuru ekranı açıldı! ÖSYM YÖKDİL/2 başvuru ücreti ne kadar?

YÖKDİL/2 başvuru ekranı açıldı! ÖSYM YÖKDİL/2 başvuru ücreti ne kadar?

Paylaş
YÖKDİL/2 başvuru ekranı açıldı! ÖSYM YÖKDİL/2 başvuru ücreti ne kadar?

Yüksek lisans ve doktora programlarına başvuran adayların İngilizce dil becerilerini ölçmek amacıyla yapılan YÖKDİL sınavının bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan ikinci sınav için başvurular alınmaya başlandı. ÖSYM tarafından alınmaya başlanan başvurular 11-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 Mustafa Efe - Posta.com.tr YÖKDİL/2 başvuruları ÖSYM tarafından alınmaya başlandı. 11-17 Temmuz tarihleri arasında alınacak olan YÖKDİL/2 başvuruları ais.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre bilgisi girildikten sonra yapılabilecek. 2023-YÖKDİL/2 Sınavı, 27 Ağustos 2023 tarihinde; İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde sadece Sosyal Bilimler alanında
yapılacaktır.

Haberin Devamı

YÖKDİL/2 BAŞVURU TARİHLERİ

ÖSYM tarafından alınan YÖKDİL/2 başvuruları 11-17 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Adaylar bu süre zarfı içerisinde başvuru işlemlerini ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ve ÖSYM büroları aracılığı ile yapabilecek.

YÖKDİL/2 BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

YÖKDİL/2 başvuru ücreti olarak adaylardan 260 TL ücret ödeyecek. Başvuru ücreti için son ödeme tarihi 18 Temmuz olarak belirlendi.