Türkiye (Son Dakika) Eğlence mekanında çalışan karısını öldürdü

Eğlence mekanında çalışan karısını öldürdü

Paylaş
Eğlence mekanında çalışan karısını öldürdü

Konya'da Mesut Babayiğit (35), eğlence mekanında çalışan 1 yıllık eşi Hanife Babayiğit'i (24) iş çıkışı araziye götürüp tüfekle vurduktan sonra ağır yaralı halde hastaneye bırakarak kaçtı. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Hanife Babayiğit yaşamını yitirirken yakalanan Mesut Babayiğit tutuklandı. Mesut Babayiğit ifadesinde eşinin eğlence mekanında çalışmasının istemediğini belirterek "Konuşmak için buluştuk. Hanife beni tahrik etti" dedi

3 çocuk babası Mesut Babayiğit (35) 3 yıl önce ilk eşinden boşandı. Bir eğlence merkezinde "Nisa" takma adını kullanan konsomatris Hanife (24) ile tanıştı. İkili birbirlerine âşık olup evlenme kararı aldı. Çiftin bir de kız bebeği dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Mesut Babayiğit işsiz kaldı. Hanife yeniden eski çalıştığı mekanda çalışmaya başladı. Adam, eşini terk etti. Karısını geçen ay da dövdü.

MÜSTEHCEN FOTOĞRAF

Hanife 3 gün önce, eşini kıskandırmak için başka bir erkekle öpüşürken çekilen fotoğraflarını cep telefonuyla gönderdi. Çılgına dönen koca, karısını konuşmak bahanesiyle ormanlık bir alana götürdü. Av tüfeğiyle vurdu.

SON SÖZLERİNDE KENDİSİNİ EŞİNİN VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Mesut Babayiğit, yaralı eşini yakınlardaki Beyhekim Devlet Hastanesi'ne bırakıp kaçtı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hanife Babayiğit, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Hanife Babayiğit, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Mesut Babayiğit'i kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Mesut Babayiğit'in suç aleti tüfeği ise ailesinin evinin bahçesine sakladığı tespit edildi. Cani koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.