Sans Postasi 10 liralık Kazı Kazan kartı ile 500 bin TL kazandırdı

10 liralık Kazı Kazan kartı ile 500 bin TL kazandırdı

Paylaş
10 liralık Kazı Kazan kartı ile 500 bin TL kazandırdı

Altın Yumurta oyunu Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir kadın talihlinin yüzünü güldürdü. Bayi Erdi Kıran, “Kendisi sürekli şansını deneyen ve paraya ihtiyacı olan bir ablamızdı” dedi.

Çanakkale’nin Biga ilçesindeki bir alışveriş merkezinde bulunan Erdi Kıran’a ait Milli Piyango bayisinden 10 TL’lik Kazı Kazan kartı alan bir kadın müşteri, 500 bin TL ikramiye kazandı. Şans Milli Piyango Oyunları Bayisi Erdi Kıran, sürekli olarak kendisinden Kazı Kazan oyunları oynayan ve adını açıklamak istemeyen müşterisinin 11 Mayıs Çarşamba günü büyük ikramiyeyi kazandığını anlattı. Kıran, talihli oyunseverin o gün 3 tane Altın Yumurta adlı oyun kartı aldığını belirterek yaşanan heyecanı şöyle özetledi:

Haberin Devamı

KAZANDIĞINDAN EMİN OLMAK İSTEDİ

“Kendisi devamlı müşterimiz olan bir ablamızdır. Okuma yazması tam olmadığından kazıdığı kuponları daima kontrol ederek emin olmak için bize gösteriyordu. Biz de kontrol ediyorduk. 10 TL’lik kuponuna o gün 500 bin TL çıktığı müjdesini biz verdik. Çok şaşırdı. Heyecanlandı, sevindi ve biraz da ne yapacağını bilemedi. Bileti makineye okuttuk kendisinin de emin olmasını sağladık. Ardından ikramiyeyi nasıl tahsil edebileceğini söyledik. Biz de ikramiye çıkmasına çok sevindik. Büyük ikramiyeyi kazandıran bayi olarak biz de mutlu olduk. Ablamız çocuğuna düğün yapmaya hazırlandığını ve bu nedenle acil paraya ihtiyacı olduğunu söylemişti. Özellikle çok ihtiyacı olan bir müşterimize ikramiye çıkmış olması daha da memnuniyet verici. Herkese ikramiye vermeyi temenni ediyoruz ve müşterilerimize bol şans diliyoruz.”

Haberin Devamı

MÜŞTERİLERİMİZ DİKKATLİ OLSUN

Kendisinin de özellikle Kazı Kazan oyunu oynayıp zaman zaman şansımı denediğini anlatan Bayi Erdi Kıran, oyunseverleri şöyle uyardı: ”Müşterilerimiz Sayısal Loto oynarlarken işaretlemelere çok dikkat etsinler. Fazla işaretleme durumunda çıkaracakları bir sayı ya da yanlış işaretledikleri bir kutucuk kaderlerini etkileyebilir. Yine Kazı Kazan kartlarını kazırlarken de dikkatli olsunlar. Emin olmak için biz yetkili bayilere gelip oyunlarını terminale okuttursunlar.”

BİR TALİHLİMİZ YEMEK DAĞITMIŞTI

Alışveriş merkezi içindeki Şans Milli Piyango Bayisi’ni geçen yılbaşında devraldığını söyleyen Erdi Kıran, “Bundan birkaç yıl önce devraldığımız eski bayimizden yine 100 bin TL ikramiye çıkmış ve okul kantininde görevli olan talihlimiz tüm okula yemek ısmarlamıştı” dedi.

HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR UĞUR DENEMESİ OLUYOR

Şans Milli Piyango Bayisi Erdi Kıran, özellikle Kazı Kazan oynarken çeşit çeşit totem yapan müşterileri olduğunu belirterek, “Kazı Kazan kartını evden getirdiği çay kaşığı, nişan yüzüğü, uğurlu çakmağı ya da kalemiyle kazıyan müşterilerimiz oldu. Yine özellikle alışveriş merkezinin kapanacağı saatte gelip şansını deneyen müşterilerimiz oluyor. O saatte son dakikalarda kendilerine bir ikramiye çıkacağına inanıyorlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

BİZE DE İYİ GELDİ İŞLERİMİZ AÇILDI

Özellikle Kazı Kazan ikramiyesi çıktıktan sonra şans oyunlarına olan ilginin giderek arttığını ifade eden Erdi Kıran, “Bayi olarak verdiğimiz 500 bin TL ikramiye bize de iyi geldi. Kazı Kazan satışlarımız patlama yaptı diyebilirim. Bazen Kazı Kazan oyunu yetiştiremediğimiz oluyor” dedi. Kıran, Şans Milli Piyango Bayiliğinin iyi bir iş fırsatı olduğunu belirterek, herkese bayilik almasını önerdi.