Sans Postasi 12 milyon TL çıktığını gişede bizden öğrendi

12 milyon TL çıktığını gişede bizden öğrendi

Paylaş
12 milyon TL çıktığını gişede bizden öğrendi

Belediye Caddesi Cem Şans Gişesi’nden satılan Kazı Kazan’ın ‘Her Yönde Kazan’ adlı oyun kartı, 12 Milyon TL kazandırdı.

Bayinizden son olarak Kazı Kazan oyunundan 12 Milyon TL ikramiye çıktı. O anı anlatabilir misiniz, neler yaşadınız?

Haberin Devamı

Biz Cem Şans Gişesi olarak Ünye’de 1989 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. 25 Şubat 2024 Pazar günü bayimizden bir müşterimize Kazı Kazan’ın ‘Her Yönde Kazan’ adlı oyunundan ikramiye kazandırdık. Çok mutluyuz, heyecanlıyız. Bu para bizim de bayi olarak bugüne kadar kazandırdığımız en büyük ikramiye oldu. Ünye’de de çıkan en büyük ikramiye olduğunu sanıyoruz. Hatta yetkili arkadaşlar bu Kazı Kazan oyununda 12 Milyon TL’lik ikramiyenin ilk defa bizden çıktığını aktardı. Bir diğer büyük ikramiye 16 Milyon TL daha önce başka bir yere çıkmıştı. Ne mutlu ki 12 Milyon TL de ilk defa bizden çıktı. Her Yönde Kazan oyunu muhtemelen artık daha fazla ilgi çekecek.

ÖNCE BİN 50 TL, SONRA DA BÜYÜK İKRAMİYE KAZANDI

Haberin Devamı

Büyük ikramiye kazandırınca bir bayi olarak neler hissettiniz?

12 Milyon TL kazanan müşterimiz adını bir kere biz de çok sevindik. Kendisi parayı hemen tahsil etti, hesabına geçti. Müşterimiz oynadığı gün önce 5-6 tane Her Yönde Kazan kartından alıp kazıyor. O kartlardan kendisine bin 50 TL isabet ediyor. Bu bin 50 TL ikramiyenin 900 TL’si ile 6 tane daha Her Yönde Kazan oyun kartı alıyor. Daha sonra hemen orada kazıyıp buradaki arkadaşımız Onur Bey’e “Şuna sen de bakar mısın 12 bin lira çıktı galiba” diyor. O sırada personelimiz Onur karta hem kendisi hem de terminalden bakıp “Abi sen içeriye gelir misin?” diyor. İçeriye girdikten sonra sakin sakin 12 Milyon TL ikramiye çıktığını müşterimize söylüyor. Bunu sakin olarak ve heyecanlanmadan aktarması da takdire şayan. Bu ikramiyenin bizim bayimizden çıkmasına ben de tabii ki çok sevindim. Öncelikle bu paranın Ünye’ye gelmesi bizim için büyük bir sevinç kaynağı. Ayrıca bizden satılan karta çıkması da ayrı bir gurur yaşattı bize. İnşallah daha büyük ikramiyeler de bizden çıkar. Yeni ve daha büyük ikramiyeler kazandırırız diye düşünüyorum. Ben bayi olarak buna inanıyorum.

ÜNYE’NİN CEM’İ

Kazanılan miktarın büyüklüğü veya küçüklüğü önemli değil. O ikramiye çıktığında yaşanan sevinci herkesin hissetmesini tavsiye ederim. ‘Bana çıkmaz’ demeyin şansınızı deneyin. İstanbul’un Nimet Ablası varsa Ünye’nin de Cem Büfesi var.

Haberin Devamı

BEN DE KAZI KAZAN’CIYIM

Peki kendiniz oyun oynar mısınız, yüksek devirli dönemlerde veya normal zamanlarda şansınızı dener misiniz?

Biz de zaman zaman elbette arada şansımızı deniyoruz. Devirli ikramiyelerin olduğu zamanlarda ben de yüksek motivasyonla şansımı deniyorum. Hatta Kazı Kazan’ı sık sık kazırım. Çünkü Kazı Kazan oyunu oynamak gerçekten zevkli. Bizzat müşterilerimiz de bunu söylüyor. Çeşit çeşit oyunların olması da kartları kazırken ayrıca keyifli. Pandemi döneminde bana da bir 10 bin TL çıkmıştı. 3 yılı geçti o gün 10 bin TL çıktığında ihtiyacım vardı ve çok büyük bir sevinç yaşamıştım.

ACELEYE GETİRMEYİN OYNAMANIN TADINI ÇIKARIN

Oyunseverler şans oyunu oynarken nelere dikkat etsinler? Bayi olarak uyarılarınız nelerdir?

Kazı Kazan oyununda genelde oyunların anlaşılması kolay. Yine de bazı oyun katlarını aceleyle kazırken ikramiyeler gözden kaçabilir. Bu işin keyfi yavaş yavaş kazıyarak çıkar. Yani bence yine de kazıdıktan sonra her zaman bizlere kontrol ettirsinler. Burada terminalden bakmak en sağlıklısı. Bazen müşterilerimiz 200 TL var sanıyor ama kazıdığı karta aslında bonusla filan 500 TL çıkmış olabilir. Yani vatandaşlar Kazı Kazan oyununda her zaman bir kez de bayilerine baktırsınlar.

Haberin Devamı

MÜŞTERİLERİN HAYATINA KATKI VERMEK ÖNEMLİ

Sizden oynayarak geçmişte ikramiye kazananların hikayeleri, yaşadıkları ilginç olaylar var mı?

Bu 12 Milyon TL en büyük ikramiyemiz dedik ama bizden 2004 yılında da 192 bin TL çıkmıştı. O da o zaman için iyi bir ikramiyeydi. Kazanan müşterimizin hayatını değiştirecek paralar verebilmek bizim için de büyük mutluluk oluyor. Bayi olarak kazanan insanların hikayeleri hem bizim için motivasyon kaynağı oluyor hem de diğer Ünyeli hemşerilerimize ilham versin istiyoruz. Kazandıran bayi olmak da ayrıca bir prestij vesilesi.

BİZ EKİP OLARAK ŞANSLI GELİYORUZ

Şimdiye dek gördüğünüz en ilginç müşteri inanışları, oyun totemleri nelerdir?

Müşterilerimizin gerçekten çok değişik totemleri var. Bazı müşterilerimiz personelim Onur Beye “Sen bana şanslı geliyorsun lütfen sen seç” diyor. Bir başka müşterimiz diğer personelim Zafer Bey’e “Zafer sen bana şanslı geliyorsun sen ver” diyor. Tabii benim şansıma inanan müşterilerimiz de var.

Haberin Devamı

İLGİ ÇOK ARTIYOR

Oyunlara talep son dönemde nasıl?

Mili Piyango ve diğer şans oyunları çeşitliliği için teşekkür ediyoruz. Oyunların güncellenmesi yeni oyunların çıkması bizim işlerimizin de artmasını sağladı. Müşterin de ilgisini canlı tutuyor. Bu sayede cirolarımız da iyi gidiyor.

BAYİ OLMAK GÜZEL BİR İŞ

Türkiye’nin her yerindeki esnaflara da bayilik almasını önerir misiniz?

Evet, hiç tereddüt etmem. Her esnafa bayi olmasını tavsiye ederim. Bu iş zor bir iş ama kalpten yapabilecek herkese yine de tavsiye ediyorum. Çünkü müşterilerimizin yaşadığı sevinci, mutluluğu aynı şekilde bizlerde yaşıyoruz. İkramiyeyi müşterilerimiz kazanıyor ama onların mutluluğu da bizleri en az müşterimiz kadar mutlu ediyor.