Sans Postasi 187 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran bayi

187 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran bayi

Paylaş
187 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran bayi

Süper Loto’da haftalardır devreden ikramiye 13 Kasım Pazar akşamı yapılan çekilişte sahibini bulmuştu. 187 milyon 594 bin 521 TL'lik büyük ikramiye Muğla’nın Fethiye ilçesinden oynanan bir kupona çıktı.

Talihli kuponun oynandığı Fethiye Dispanser Caddesi'ndeki Volkan Market Şans Gişesi’nin sahibi Hakan Volkan ikramiye kazandıran bayi olmanın kendilerini gururlandırdığını, bundan sonra hayallerinin daha büyük ikramiyeler dağıtmak olduğunu söyledi. 58 yaşındaki şans oyunları bayisi Hakan Volkan, 4, 9, 13, 32, 33 ve 44 şanslı numaraları ile Süper Loto’da büyük ikramiye kazanan talihli oyunseveri tebrik ettiğini belirtti. Yaklaşık iki yıldır Milli Piyango oyunları bayiliği yaptığını belirten Hakan Volkan, ikramiyenin kendi bayisine çıktığı için mutlu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Volkan, “Bayimize ilk defa bu kadar yüksek bir ikramiye çıkıyor. Bu bize de gurur veriyor. Talihli kişiyi bize bu gururu yaşattığı için bayi olarak kutluyoruz. Denizli Pamukkale’den sonra Türkiye'de en büyük ikinci ikramiyenin bayimize çıkmasından ötürü çok mutluyuz. Bizim için güzel bir duygu. Fethiye’de de bu ikramiyenin duyulması bizim için de pozitif oldu. Bu sonuçta bir şans oyunu, herkese çıkma ihtimali var. İnsanlar az da olsa şansını denerse birileri bu işten sevinecek. Dilerim aynı duyguları bir daha yaşar ve yaşatırız. Fethiye'de yaklaşık 30 bayi var bunların içerisinden bize çıkması ve artık uğurlu bayi olarak anılıyor olmak da güzel bir şey" diye konuştu.