Sans Postasi 207 milyon TL'lik rekor ikramiye bir depremzedeye çıktı

207 milyon TL'lik rekor ikramiye bir depremzedeye çıktı

Paylaş
207 milyon TL'lik rekor ikramiye bir depremzedeye çıktı

Süper Loto tarihinin en büyük ilramiyesi olan 207 milyon 314 bin TL'yi kazanan kişinin işçi emeklisi depremzede olduğu öğrenildi. Talihli deprem sonrası çocuklarıyla birlikte tek odalı bir evde yaşıyordu.

Süper Loto’nun 21 Ocak Pazar akşamı yapılan çekilişinde 207 Milyon TL’lik rekor ikramiye Kahramanmaraş’a çıkmıştı. Adını açıklamayan talihlinin Dulkadiroğlu ilçesinde ikamet eden bir depremzede olduğu ortaya çıktı. Babası eski bir kundura tamircisi, kendisi de emekli tarım işçisi olan talihli geçen yıl yaşanan büyük deprem sonrası ailece evsiz kaldı. Çocuklarıyla birlikte tek odalı ufak bir evde yaşayan Süper Loto talihlisi ekonomik zorluk çekiyordu.

Haberin Devamı

'KUPONU RASTGELE İŞARETLEDİM'

Çekilişten bir gün önce (20 Ocak Cumartesi) aşırı yağmur yağan bir gündü. Bayiye geldiğimde yağmur nedeniyle gözlüklerimin camı buğulanmıştı. 4 kolonluk bir Süper Loto kuponu oynamak için kutucukları rastgele işaretledim. Sonuçlar açıklandıktan sonra kuponumu kontrol ettiğimde önce inanamadım. Koşarak aileme gittim, bir kez de onlarla baktık. Onlar da benim kadar heyecanlandı. Son kez bayimize giderek terminalden kontrol ettik. Ailece çok büyük sevinç yaşadık.

BAYİ KEMAL SALAN: BU GURUR BENİM

Şanslı Süper Loto kuponunun yatırıldığı Dulkadiroğlu Milli Piyango Bayisi Kemal Salan, “İlk gün kazananın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Çok merak ettik. Talihlinin bizim sürekli müşterilerimizden biri olduğunu öğrenince biz de çok sevindik. Ailesiyle birlikte kuponu kendileri kontrol ettikten sonra emin olmak için tekrar bayimize geldiler. Biz de kuponu terminalden birlikte kontrol ettik. Gerçekten büyük ikramiyeyi kazandığına emin olduğunda çok büyük sevinç yaşadı. Ben de müşterimiz adına, en az onlar kadar mutlu oldum. Ayrıca büyük ikramiyeyi kazandıran bayi olmak bizim için de gurur” diye konuştu.

Haberin Devamı

4 KOLONLA GELEN REKOR İKRAMİYE