Sans Postasi 4 milyon lira ile hayaller gerçek olacak

4 milyon lira ile hayaller gerçek olacak

Paylaş
4 milyon lira ile hayaller gerçek olacak

Tekirdağ Şarköy’de Kazı Kazan kartı 4 milyon TL kazandırdı. Kartı satan bayi Tekin, “Ev sahibi olmak hayaliyle oynadı, hayali gerçek oldu” dedi.

Şarköy’de İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Muharrem Tekin’e ait şans oyunları bayisi bir oyunseverin hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Bayi Tekin’den 50 liralık ‘Milyonerler Kulübü’ isimli Kazı Kazan oyun kartından satın alan talihli kişi kendisine 4 milyon TL’lik büyük ikramiye çıktığını fark etti. Büyük ikramiyenin talihlisi, kazıdığı kartı hemen kontrol ettirdiği market sahibi Muharrem Tekin’den isminin gizli kalmasını rica etti.

Haberin Devamı

MADDİ SIKINTILARI BİTECEK

Bayi Tekin, talihli kişinin ev sahibi olma hayaliyle Kazı Kazan oynadığını belirtti. Tekin, “Müşterimiz ev sahibi olma hayali ile aldığı kart sayesinde artık iyi bir konut satın alabilecek ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak. Kazanan talihli müşterimizin adını açıklamama talebini de gayet doğal karşıladık. Biz de bayi olarak müşterilerimizin mahremiyetine daima saygı duyarız. Kendisini biz de tebrik ediyoruz” dedi.