Sans Postasi 52 milyon TL kazandırdı

52 milyon TL kazandırdı

Paylaş
52 milyon TL kazandırdı

İzmir Karşıyaka’da 52 milyon 287 bin TL kazandıran Süper Loto kuponunu satan bayi Hakan Gökhan Özkan: “Karşıyaka’nın kazandıran bayisi olmak çok güzel bir duygu. Şimdi başka illerden bile bize talep gelmeye başladı.”

Süper ikramiyelerin oyunu Süper Loto’da 19 Ekim Perşembe akşamı gerçekleştirilen çekilişte 6 bilen bir talihli tek başına 52 milyon 287 bin 766 TL’lik ikramiyenin sahibi olmuştu. Büyük ikramiye 2, 9, 11, 15, 35, 51 sayılarına çıktı. Talihli, ikramiye kazandıran kuponunu İzmir Karşıyaka’da bulunan Dedebaşı Spor Kulübü Milli Piyango sabit bayi işletmecisi Hakan Gökhan Özkan’dan satın aldı. BİZİM DE REKORUMUZ Büyük ikramiye çıktıktan sonra bayisinde oyunlara talebin arttığını anlatan Özkan, “3 yıldır şans oyunları bayi işletmeciliği yapıyorum. Daha önce de Kazı Kazan'dan çeşitli ikramiyeler verdiğimiz oldu. Ama bu rakam oldukça büyük ve bizim de bayi olarak rekorumuz oldu. Bayimizde tüm sayısal oyunların yanı sıra Kazı Kazan ve Milli Piyango bileti satıyoruz. İkramiyenin Karşıyaka’ya ve tabii ki bize isabet etmesine çok sevindik. Biz de bu rüyanın gerçekleşmesine vesile olmuş olduk. Bu bize de çok olumlu yansıdı. Şehir dışından bizleri arayarak bilet isteyenler oluyor. Şanslı bayi haline geldik. Talepler arttı, işlerimiz açıldı” dedi.

Haberin Devamı

SON DAKİKADA OYNAYAN ÇOK

Müşterilerinin oyun oynarken ilginç totemleri ve uğur denemeleri olduğunu anlatan Özkan, “Sürekli aynı sayılara oynayan insanlar var. Belli saatlerde gelen, oyunun kapanmasına birkaç dakika kala gelip oynamak isteyenler de arttı. Sistem saat 21.00’de kapanıyorsa 20.58’de filan gelip kupon yatıran müşterilerimiz oluyor. Son oynayan kendisi olursa şansının artacağına inanıyor. Biz de onlar kazansın diye son anda kuponları yetiştirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

YILBAŞI YAKLAŞIYOR HEYECAN ARTACAK

Şimdi artık yeni yıl için geri sayıma geçeriz. Milli Piyango’da yılbaşı çekilişi zamanı yaklaşıyor. Yılın bu döneminde heyecan artar. Büyük ikramiye herkese değişik hayaller kurduruyor. İçimizde büyük umutlar var. Satışlarımız daha da iyi olacak. Yine inşallah buradan birine çıkar. Birilerini mutlu etmek bizi de gururlandırıyor. Ben de bayi olarak şansımı ara ara deniyorum…

Haberin Devamı