Sans Postasi 'Altın Yumurta' ile sevindi! 10 liraya 500 bin lira

'Altın Yumurta' ile sevindi! 10 liraya 500 bin lira

Paylaş
'Altın Yumurta' ile sevindi! 10 liraya 500 bin lira

Kazı Kazan kartları oyunseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde esnaf Gürkan Düz, 10 TL’lik Altın Yumurta ile 500 bin TL kazandı.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde Milli Piyango şans oyunları bayisinden 10 TL’lik Kazı Kazan kartı alan Gürkan Düz (38), 500 bin TL ikramiye kazandı. Bayramiç ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan Ceyhan Güneri’ye ait bayiden Kazı Kazan’ın 10 TL’lik Altın Yumurta adlı oyun kartını alan kafe sahibi Gürkan Düz, 500 bin TL ikramiye kazandı. Gürkan Düz, esnaf olarak komşusu olan Milli Piyango bayisi Ceyhan Güneri ile karta birlikte baktıklarını ve büyük ikramiyenin sevincini o an yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

İŞİNİ BÜYÜTECEK

Bayramiç’te kafe işleten fakat kır düğünleri için bir de yeni mekan açtığını belirten Gürkan Düz, “Kır düğünü için hazırladığımız yerin onarımını yapmak için bekliyordum. Bir miktar paraya ihtiyacım vardı. Şimdi onarımını yaptıracağım. Evlenen çiftlere ekonomik fiyatlarla iyi hizmet sunacağım” dedi.

'EVET 500 BİN TL' DEDİĞİM AN MÜTHİŞTİ

Milli Piyango bayisi Ceyhan Güneri "Komşu esnaflarımızdan Gürkan Bey, benden Kazı Kazan kartı almıştı. Daha sonra dükkanda müşteriler varken tekrar geldi. O an burası biraz kalabalıktı, iş yoğunluğu vardı. ‘Kazandım’ diye bağırdı. Kartı getirdi bana gösterdi. Tabii hemen kazandığını gördüm aslında ama insan inanamaz ya hani bazen, biz de 500 bin TL değil de yoksa 500 TL filan mı diye bir daha iyice inceledik. O an heyecanımız daha artmış ve zirve yapmıştı. Ben emin olmak için kartın QR kodunu hemen terminale okuttum ve müjdeyi verdim. ‘Evet 500 bin TL çıkmış’ dediğimde sevinci görülmeye değerdi. Bize düşen de tebrik edip, ‘hayırlı olsun’ demek" diye konuştu.

Haberin Devamı

TAVUĞUN ALTINDA 500'Ü GÖRÜNCE BU HEYECAN BİTMESİN İSTEDİM

Talihli Gürkan Düz, "Benim için unutulmaz bir gün oldu. O gün bayiye geldim. Ne oynayacağımdan tam emin değildim. Bir arkadaş Kazı Kazan kartı alıp kazımıştı. Hadi ben de Kazı Kazan oynanayım dedim. 70 TL’ye Altın Yumurta’dan 7 ayrı kart aldım. Birincisini kazıdım bir şey çıkmadı. İkinciyi elime aldım kazıdığımda tavuğun altında bir 500 gördüm. Ama fazla kazımadım ki 500 mü 500 bin mi o heyecan devam etsin istedim. Yani biraz işin heyecanını yaşamak da istedim. Sonra iyice kazıyınca ‘tamam buldum’ dedim ve çok sevindim. Ceyhan abime çok teşekkür ediyorum, büfesi bana uğurlu geldi. O da bu adrenalini benimle aynen yaşadı, sevincimi ve heyecanım paylaştı" dedi.

ÇOK İYİ ZAMANDA GELDİ

Böyle zor bir dönemde büyük ikramiyenin bana denk gelmesi benim için gerçekten maddi olarak çok iyi oldu. Pandemi sonrası işlerimizi tekrar ayağa kaldırmak için bu parayı doğru yerde kullanacağım.