Sans Postasi Ankara'da 400 milyon TL için nefesler tutuldu

Ankara'da 400 milyon TL için nefesler tutuldu

Paylaş
Ankara'da 400 milyon TL için nefesler tutuldu

Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri Başkent Ankara’da yoğun ilgi görüyor. Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, “Yılbaşına kadar muhtemelen biletler bitmiş olur. Vatandaşlarımıza bir an önce biletlerini alsın” diye konuştu.

DAĞITIM GARANTİSİ TALEBİ ARTIRIYOR

Haberin Devamı

Yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı, Ankara’da Milli Piyango bayilerinde heyecan dozajı yükseliyor. Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, bayilerde ve vatandaşlarda adrenalinin giderek arttığını söyleyerek, “Heyecan olmaması mümkün değil, dağıtım garantili 400 milyon lira büyük ikramiye. Ankara’daki bayilerimizde satış yönünde, vatandaşlarımızda ise ikramiye kazanma yönünde bir heyecan var. Biletler 9 Kasım’dan itibaren satışa sunuldu. Bilet satışları yılbaşına doğru her zaman hız kazanır. Tahmin ediyorum ki bu yıl biletler yılbaşına kadar bitmiş olur. Çünkü 400 milyon lira herkes için büyük bir miktar. Vatandaşlarımıza bir an önce biletlerini temin etmelerini öneriyoruz. Son günlere doğru heyecan daha da artacak. 2024 yılının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

ANKARA’NIN 37 YILLIK NİMET ABLASI İDDİALI

Ankara’da 37 yıldır bilet satışı yapan Nimet Altınkılıç “Büyük ikramiye Ankara’da ve ben satacağım. Ben de Ankara’nın ‘Nimet Ablası’yım ve 400 milyon lirayı bu yıl bir Ankaralıya vereceğim. Buradan tüm Ankaralı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Yetkili bayilerden bilet almaya asla tereddüt etmesinler. Ankaralı bana güveniyor. Ben de 400 milyon lira ikramiyeyi kazanacak bileti satacağıma inanıyorum” dedi.

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!

BU YIL BİLETLERE İLGİ BÜYÜK SON GÜNÜ BEKLEMEYİN

35 yıldır şans oyunları bayiliği yapan Murat Aygül “Bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekiliş yapılacak. Bence bu yıl büyük ikramiye Ankara’ya çıkacak. Bu yıl büyük şans Ankara’da. Herkes elini çabuk tutsun. Biletler hızla tükeniyor” diye konuştu.